Mi a véleményetek a mosogatógépről? Érdemes venni?
Négy gyereket neveltünk fel, képzelheted, hogy mennyi edényt piszkítunk össze minden nap. Mosogatógép nélkül szerintem már átalakultunk volna mosogatómedvévé... :-D
Igen, nagyon hozzá lehet szokni. Ebéd után, mikor ráérek, szépen telerakom, elindítom, és ráérek... Szépen elmosogat. Csak ki kell szedni a tiszta edényeket. Legalább napi egy órától szabadít meg.
Szerintem érdemes venni.
Igen, azt bizony súrolni kell, és olyat nem tud. :-) Nem súrológép, csak mosogató. De azért remélem nem túl sűrűn égetsz oda ételt, ha egyszer-kétszer előfordul, a kozmát kézzel kell levakarni.
De az egyszerű, "normál" edényhasználat után nagyon szépen el tud mosogatni a gép.
Igen, van amikor kell előmosás, de lehet, hogy ez mosogatószerenként változik.
A Somat por az olcsó rozsdamentes edényeket nem mossa szépre (az evőeszközt viszont igen!), egy laza klasszikus mosás (tényleg laza, inkább öblítés) nem árt előtte.
Az odaégett cuccot előtte a zománcról és rozsdamentesről le kell mosni, mázasról, üvegről leszedi.
Összességébe véve ez a "plusz" munka bőven megéri, rengeteg időt spórol egy mosogatógép. Természetesen nem mindentudó, mert még is csak vízsugárral mos, nem pedig dörzsivel, de ha megszokja az ember, hogy mik a korlátok, és erre figyel, akkor nagyon nagy segítség egy mosogatógép.
A legjobb barátnőm, mióta megvette a férjem!
Főzés, kaja után csak bepakolok és indítom. 16 l vizet fogyaszt a mienk, sokkal kevesebb, mintha azt a sok edényt, tányért, poharat nekem kellene kisikálni.
Beletehetem a cumisüvegeket is, 75 fokon soha nem tudnám én elmosogatni. A férjem kajahordós dobozai is zsírmentesek lesznek, nem kell hozzájuk egy rahedli mosogatószer.
Vendégség után egy áldás! Nincs vita, hogy ki álljon egy órát a folyó víz mellett mosogatva.
Vízkőmentesek a poharak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!