Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan, vagy mivel mossam ki...

Hogyan, vagy mivel mossam ki ezt a két felsőrészt?

Figyelt kérdés
Tavaly kaptam egy My77-es fehér plüss zippzáras felsőt,és egy Adidas,szintén fehér felsőrészt.Mindkettővel az a probléma,hogy fehérek,és nagyon kényesek,ezért nem sokat hordom egyiket sem.A My77-esnek arany-selyem kapucnija van,az adidasnak pedig piros(nem selyem:).Mindkettő elég drága darab,és nem szeretném elcseszni egy bakival.Általában ilyeneket 30 C-on mosok.De mégis mit használjak mosószernek,ami kifehéríti mindkettőt?Ugyanis a mosástól beszürkültek!Sőt az Adidason van 2 icipici (zsírfoltnak tűnik,vagy valami pörköltes cuccnak...)folt,pedig nagyon vigyázok a ruháimra!Nem szeretném,ha a színes részük foltos lenne az esetleges fehérítőtől,vagy károsodna a ruha!De szeretném,ha mindkettő ragyogna,mint újkorában!Mit vegyek,ami tényleg jó,és nem csak a reklámokban?21/L
2012. febr. 8. 14:33
 1/3 anonim válasza:
Ahol foltot látsz rajta, dörzsöld át vizes szappannal alaposan. Aztán nyugodtan beteheted egy picit magasabb hőfokra a szokásos mosószerel, öblítővel.
2012. febr. 8. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Milyen mosószert ajánlasz,ami fehérít? Amit én használok,sajnos nagyobb hőfokon sen hozza ki a szürkét!Tomi,folyékony mosószer+Cocolino,vagy Lenor esetleg Quanto öblítőt használok.A folt sajna szappannal sem jön ki,olyan mintha már ,,beleette'' volna magáz az anyagba!
2012. febr. 8. 22:22
 3/3 anonim válasza:
Én arielt használok. Nekem eddig bevált. A szappan amit írtam, nálam sima babaszappan. Semmivel sem rosszabb,mint a kimondottan erre a célra készült drágább fajta.
2012. febr. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!