Egyik nadrágom iszonyat büdös. Mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem a nadrágot, és nem tudom kivenni a büdös szagát belőle. Nem az a fura ázott szaga van,hanem valami más. Már próbáltam többféle mosószert, volt hogy egy éjszakát áztattam a mosószerbe, és úgy mostam ki. Öblítőt nem használok. Ráadásul egy tök drága nadrág Nike fit dry nadrágról van szó. Így nem tudom felvenni2012. febr. 8. 14:00
1/6 anonim válasza:
a kinai szagot nem is fogod belőle kimosni......
2/6 anonim válasza:
Esetleg ecetes vízben kimosni? Arra mondják, hogy szagtalanít, fertőtlenít... nem is szokott utána ecetszagú lenni a ruha állítólag. Vagy ha az marad, legfeljebb újra kimosod valami másban azt a szegény nacit. Egy próbát szerintem megér
3/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt még nem próbáltam. Köszi.
Ki is próbálom, ennél rosszabb már úgysem lesz. :)
2012. febr. 8. 14:43
4/6 anonim válasza:
ha kipróbáltad az ecetet, értesíts, hogy segített -e!
5/6 A kérdező kommentje:
kipróbáltam, de nem lett az igazi. Egy kicsit még így is szaga van. Majd megpróbálom újra, veszek másik ecetet (20%osat). Most 10%-ossal csináltam, és csak simá kimostam benne, majd be a mosógépbe. Legközelebb benne hagyom az ecetes vízben áztatni, és utána dobom be a mosógépbe. Hátha így már jó lesz! :)
2012. febr. 14. 14:21
6/6 anonim válasza:
Köszi a fejlemények megírását. Az ecetest is úgy gondoltam, hogy mosógépben, de lehet, hogy neked van igazad, hogy inkább benne áztatod. Van, aki ecetes vízben mossa a ruháit a gépben fertőtlenítő hatása miatt. Esetleg mosógélt/port is, meg ecetet is tesz a vízbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!