29/f cigiztek e a lakasban telen. Ha igen, akkor mit hasznaltok hogy ne legyen dohany szag?
Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 23:08
21/31 anonim válasza:
ne bagózz, ártalmas
amúgy meg nem ér semmit a szellőztetés, pláne a légfrissítő
a szagot nem tudod teljesen eltüntetni
22/31 anonim válasza:
Ne gyujts rá!!!!!megveszed magadnak a saját halálodat?????? Igaz, a dohányod is ember, csak nem olyan sokáig....
23/31 anonim válasza:
Én cigiztem télen is meg nyáron is addig, amíg gazdag voltam és még nem nőtt be a fejem lágya. Hál' Istennek már 7 éve nem gyújtom meg a pénzemet (bár már az is egyre kevesebb),hanem inkább a gyerekeimre költöm. Javaslom, tedd te is ezt! 7 év alatt napi 1 doboz 650 ft-os cigi~1660000 Ft. Na, én 2.5 dobozt füstöltem el naponta. Így az eddigi spórolásom ~4.150.000.Ft.Egy fél lakás ára.
24/31 anonim válasza:
Ez jól hangzik, én amúgy a dohányzás ellen vagyok, de álszentség mutogatni, hogy egy fél lakás ára a spórolás meg egy nyaralás stb. Úgy se teszed be a perselybe, ha nem a cigire megy el, akkor elmegy apránként másra, ami nem látszik.
25/31 anonim válasza:
Szia. Használj Anti-tabacco füstölőt! 145ft 20 szál, az Euros boltokban! Deni-papi
26/31 anonim válasza:
Magyarán megmondva: ahol eszünk, oda nem sz..runk..ilyen egyszerű..
27/31 A kérdező kommentje:
oho. Utolso. Példàt tudsz mondani.?
2012. febr. 13. 20:03
28/31 anonim válasza:
Kérdező!
Biztos te is nyomtál nekem egy piros kezet, (bár nem érdekel, mert belefér) de még mindig kíváncsi vagyok, hogy miért érdekes az, hogy "29/f." Ez nálam szakmai ártalom.
29/31 A kérdező kommentje:
ugy gondolom ha ezt a kerdest egy 29/L tette volna fel, akkor tuti mas valaszokat kaptam volna. Probald ki. Tedd fel ugyan ezt a kerdest es ird oda hogy 29L
2012. febr. 14. 08:38
30/31 anonim válasza:
#25-ös
Nem azt írtam, hogy a perselybe raktam, tanuld meg értelmezni amit elolvasol.
Azt írtam, hogy ezt az összeget a gyerekeimre költöttem. Pl: nyelviskola, sport, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!