29/f cigiztek e a lakasban telen. Ha igen, akkor mit hasznaltok hogy ne legyen dohany szag?
Az ecetet próbáltuk, semmit nem ért.
Nyáron, ősszel a szobában cigizünk, folyamatosan nyitott ablak mellett. Az az alapszabály, hogy az utolsó cigi után egy órával szabad csak becsukni az ablakot. Emellett havonta mosom a függönyöket, szőnyegeket, és az összes bútort is. Mert hiába a szellőztetés, rengeteg nikotin (vagy kátrány?) lerakódik rajtuk :( Így kicsit érezni ugyan, hogy dohányzó a lakás, de pár csepp illóolaj elnyomja azt az enyhe szagot.
Amióta hideg van, lejártunk az utcára. Ez a legegyszerűbb, de nagy hátrány, hogy nem tudok kényelmesen rágyújtani a reggeli kávé mellett. Egyszer ugyan levittem, de nem volt jó.
Most a nagy hidegben nem is megyünk le. Becsukok mindent és a konyhai szellőző alatt gyújtok rá. Az kiszívja a füst nagyját, utána pedig egy gyors szellőztetés kiviszi a maradékot.
De tervben van egy szagelszívó felszerelése, amit valahogy kivezetünk a szabadba. Na az a tökéletes megoldás. Bekapcsolod maxra, alatta tartod a cigit és odafújod a füstöt. Egy az egyben kirántja az egészet :)
szerintem igénytelen dolog a lakásban cigizni.
én még ebben a mínuszban is kiülök az erkélyre, felöltözök, meleg tea, aztán elszívok kettőt és bemegyek.
a bútorba beivódik a cigiszag, akármennyit szellőztetsz, vagy illatosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!