Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » 29/f cigiztek e a lakasban...

29/f cigiztek e a lakasban telen. Ha igen, akkor mit hasznaltok hogy ne legyen dohany szag?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 23:08
1 2 3 4
 11/31 gomzoli ***** válasza:
Én meg csakis a konyhában, és kitárt ablak mellett. A lakás többi része szagtalan marad.
2012. febr. 8. 09:51
 12/31 anonim ***** válasza:

Az ecetet próbáltuk, semmit nem ért.

Nyáron, ősszel a szobában cigizünk, folyamatosan nyitott ablak mellett. Az az alapszabály, hogy az utolsó cigi után egy órával szabad csak becsukni az ablakot. Emellett havonta mosom a függönyöket, szőnyegeket, és az összes bútort is. Mert hiába a szellőztetés, rengeteg nikotin (vagy kátrány?) lerakódik rajtuk :( Így kicsit érezni ugyan, hogy dohányzó a lakás, de pár csepp illóolaj elnyomja azt az enyhe szagot.

Amióta hideg van, lejártunk az utcára. Ez a legegyszerűbb, de nagy hátrány, hogy nem tudok kényelmesen rágyújtani a reggeli kávé mellett. Egyszer ugyan levittem, de nem volt jó.

Most a nagy hidegben nem is megyünk le. Becsukok mindent és a konyhai szellőző alatt gyújtok rá. Az kiszívja a füst nagyját, utána pedig egy gyors szellőztetés kiviszi a maradékot.

De tervben van egy szagelszívó felszerelése, amit valahogy kivezetünk a szabadba. Na az a tökéletes megoldás. Bekapcsolod maxra, alatta tartod a cigit és odafújod a füstöt. Egy az egyben kirántja az egészet :)

2012. febr. 8. 10:24
 13/31 anonim ***** válasza:
54%

szerintem igénytelen dolog a lakásban cigizni.

én még ebben a mínuszban is kiülök az erkélyre, felöltözök, meleg tea, aztán elszívok kettőt és bemegyek.

a bútorba beivódik a cigiszag, akármennyit szellőztetsz, vagy illatosítasz.

2012. febr. 8. 11:41
 14/31 anonim ***** válasza:
Az ecetes dolog működik de úgy a leghatékonyabb, ha a kis tálba (elég egy lapos kistányér is) rongy helyett egy darab vattát teszel (kb fél- egy tenyérnyit) és azt öntöd fel ecettel + belenyomkodod kicsit a vattát, hogy jobban átitassa. Majd ezt tedd valamelyik szekrény tetejére, mert ugye a füst is felfelé száll, a művelet viszont naponta ismétlendő.
2012. febr. 8. 11:47
 15/31 anonim ***** válasza:
Amíg dohányoztam, addig az erkélyen vagy az ablakon kidőlve cigiztem, füstöt kifelé kell fújni. Télen is. Fel kell venni egy pulóvert és kész. Nem olyan bonyolult ez.
2012. febr. 8. 12:47
 16/31 anonim ***** válasza:
Menj ki. Hozzászokik a szemed, nem látod, de ha bent cigizel drága lesz a festés, mert nem csak a függöny stb. szívja be, hanem a falak és a plafon is a nikotint. Megsárgul, ronda lesz. És 8 ezer forint 4 liter festék, mert a többint átjön. Most festettünk egy dohányzó lakó után, hát mit mondjak, undorító volt.
2012. febr. 8. 16:05
 17/31 anonim válasza:
Az Auchanban meg a Lidlben is lehet kapni textilfrissítő sprayt.Kék pumpás flakonba van.(auchanosnak erősebb az illata és jobban szagtalanít.Picivel drágább, de jobb.Olyan 500 ft körül van)A szőnyegre, függönyre és minden kárpitos cuccra jó.Nekem ez vált be meg a szellőztetés/füstölőzés...
2012. febr. 10. 08:27
 18/31 anonim válasza:
53%
ennyi gyökeret b@@@dmeg:DDD nem bírjátok a szagát se de azért szívjátok:DD hogy fulladnátok meg tőle
2012. febr. 10. 14:29
 19/31 A kérdező kommentje:
én birom, masok nembirjak. Es fulladj meg te, a csunya szavaidan.
2012. febr. 10. 14:38
 20/31 anonim válasza:
ha van erkély v az ablaknál ...és légfrissítö
2012. febr. 10. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!