Ecet a mosógépbe?
Figyelt kérdés
félek hogy kimarja tönkreteszi a gépet.
nektek erről mi a véleményetek
2012. jan. 19. 15:18
1/9 anonim válasza:
Nem marja ki, nem teszi tönkre :) Csak a vízkövet szedi le. Évente egyszer át szoktam én is mosni ecettel. Már 11 éves, és még sosem volt baja. Kopp-kopp.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. jan. 19. 15:26
3/9 anonim válasza:
Az ecet szerves monokarbonsav nem pűoxidáló ezért se a műanyagot se a fémet nem marja.
4/9 anonim válasza:
10 éve csak ecetet használok öblítő helyett. A mosógépem 12 éves,és még mindig tökéletes.
De a csapokat,fürdőkádat, WC-t,ablakokat is azzal tisztítom. Sőt, a krómozott edényeimet is időnként ecettel
tisztítom. Fényesek lesznek tőle.
Egyedül márványra nem szabad az ecetet használni.
5/9 A kérdező kommentje:
én is öblítőnek használnám, hány %?
a színes ruhákhoz is használható ? mennyit szoktál beleönteni hogy ne legyen ecetszagú?
2012. jan. 19. 19:28
6/9 anonim válasza:
Mindegy, hány %-os nyilván a 10-esből kétszer annyi kell, mint a 20-asból. Az, hogy kinél mennyitől nem marad ecetszagú a ruha, sok mindentől függ, pl. a mosógépben lévő vízkő mennyisége, a mosószer mennyisége, a mosógép öblítési hatékonysága, a víz keménysége, stb. Magyarán mindenkinek egyedileg kell kitapasztalni, valahol negyed és fél deci között lesz valószínűleg a megfelelő mennyiség.
7/9 anonim válasza:
Soha nem ecetszagúak a ruhák. Az öblítő részbe teszek kb, a tartály feléig.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzászólásokat!!!!!!
2012. jan. 19. 22:17
9/9 anonim válasza:
Én se akartam elhinni, de működik! Kb 1 hónapja használom. Én csak nagyon kicsit teszek bele, először túl sok lett :) Most úgy a tartály aljába, hogy éppen látszódjon, hogy van benne. És új kísérlet: tettem bele 5 csepp levendula illóolajat, és a végeredmény fantasztikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!