A macska lepisilte a matracot. Ki lehet belőle valahogy szedni?
nem olyan válaszokat kérek, h kukába vele, mert nyilván ezt magamtól is tudom. Olyat szeretnék, ami a problémámra lehet ezen kivül megoldás.
köszi
Nekem is lepisilte kandúrkám az ágyat, párnát, mindent! mintha egy ló végezte volna dolgát :D
Nekem az egyszerű mosás segített rajta, jó sok illatos habfürdőt raktam bele és átáztattam az ágyat, amennyire lehet azt mondani át/ki-mostam. Vizesen is beszórtam szódabikarbónával és bedörzsöltem, majd mikor megszáradt akkor is szórtam rá és letakartam. Sokat kivett a szagból, de teljesen mire eltűnt minden számomra észlelhető szagminta az 1-2 hónap. Fújogattam néha napján parfümmel is :P és amit még el tudok képzelni, hogy segít az a levendula akár virággal dunsztolni vagy a levendulaolaj. Annak erős illata van tuti elnyomja a macskapisit és a macskát sem ingerli a szag további jelölésre. Pedig az enyém olyan elégedett volt magával! :D
Helló, próbáld ki az Urine-Off terméket, ez pont a macskapisi foltra és szagra lett kifejlesztve.
Google-ban megtalálsz minket, "Állat tisztaság" weboldal.
Van mindenféle kiszerelésben, szintén kapcsolódó termékek, UV lámpa, helytől távoltartó szer, stb.
Szintén adunk az oldalon tanácsokat is, hogyan lehet kiszedni a macskapisit nehezen takarítható helyekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!