A fürdőkád és a mosdókagyló sárgás elszíneződését mivel tüntethetném el?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 11:06
11/27 anonim válasza:
Egyik ismerősömnél a szobafestők a kádat is újra festették,lehet kapni ilyen festéket állítólag több színben,gondolom szaküzletben.Beszélj egy festővel,egy kérdést megér!
12/27 anonim válasza:
szerintem fesd be sárgára, és akkor nem fog látszani.
13/27 LeGrady válasza:
Ha a többiek javaslata nem segít, esetleg a gőzborotvát is kipróbálhatod - nagyon hatékony, és vegyszer mentes.
14/27 anonim válasza:
Cillit Bang!Vagy akármilyen vízkőoldó!Legalább is én arra gyanakszom, hogy vízkő lesz az, ami a foltokat okozza!És esetleg kicsit sűrűbb takarítás....:)
15/27 anonim válasza:
Vízkőoldó, sósav a kádra nem jó, megmarja a zománcot és matt lesz! Finom sóra pici ecet, ezzel súrolni, ha kell többször is.
16/27 anonim válasza:
W5 vízkőoldó nem mar!!! Nagyon jó!! Nekem is sárgul a kádam, minden szombaton áttörlöm ezzel, mert vasas a vizünk rettenetesen!!! Akril kádunk van, 2 éves, és szinte olyan mintha most rakták volna be, mert a W5 bizony nem marta meg, csak csodásan tisztította! 400Ft a lidl-ben!!
17/27 anonim válasza:
Én folyékonysurolot használok minden hová jó formán és nem sérti a felületet! Néha kézsuroló krémmel is takaritom. Remélem segítettem.
18/27 Yingtáó válasza:
Szerintem tutti, hogy a vizetek tartalmazz vmi olyan ásványi anyagot ami ezt okozza, vagy esetleg túl kemény a vizetek. Gondolom új kádnál ez jobban látszik. helyedben megkérdezném a környékbelieket is tapasztaltak-e ilyet,s ah igen ők, hogyoldják meg. amugy lehetséges ,hogy szappanmaradván yíokozza ezt ami rárakodik. Az amway L.O. C. je nagyon jó rá és nem mar, nyugodtan lehet kesztyű nélkül dolgozzni vele. 50 % os hígításal hamar leszedi még dörzsölni sem kell. Szappantartókra is kiváló, átdsörzsölöd szivaccsal vagy ronggyal ahíg oldattal , majd hagyod állni 1 percet és,mint a reklámban egy könnyed mozdulattal letörlöd a felpuhult szenyeződést. Hihetetlen,de ez a termék tényleg ilyen ellentétben areklámokban szereplőkkel:)
19/27 Ginseng Titusz válasza:
Cillit Bang. De ügyelj, hogy száraz legyen a felület, amikor bekened
20/27 A Tengerész válasza:
Porcelánnál, fajansznál, zománcnál ez csak takarítás kérdése. Ha műanyag, akkor semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!