Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Emberre nem ártalmasak ezek a...

Emberre nem ártalmasak ezek a hangya meg mindenféle irtó aeroszolok?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy gyakran pl hangyák miatt gyakran olyan területre is kell fújni, ahova kaját tesz az ember, amit később megeszik, vagy bőrére kerül, persze mindkettő nagyon kicsi mennyiségben, de akkor is. A belélegzés meg ugye kikerülhetetlen.
2009. máj. 19. 18:04
 1/3 anonim válasza:
Nem vennék rá mérget, h nem ártalmas, mert szerintem azért van ráírva, h ne lélegezd be, és élelmiszerek közelében nem szabad használni! Használat után kézmosás, szembe ne kerüljön, stb...
2009. máj. 24. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Tuti ártalmas az aeroszol eleve a környezetet szennyezi minden értelemben. Hiába szólok anyósomra ne fújkáljon fél flakon nyit a spejzba nem érti...A kruplinak olyan szaga lett fúúújjj!!!!
2009. máj. 25. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ekkora problémáid vannak a hangyákkal, vegyél Biokill-t. Én is évekig küzdöttem velük, de miután megvettem ezt a szert 1x kellett befújnom őket és azóta nem jöttek elő. Szerintem egyik bogárirtó sem egészséges az emberre, de ezt a szert legalább nem kell hetente használni. Tényleg nagyon jó, mert az állatok beviszik a fészkükbe és ott öli meg az összeset. 1000-1500 Ft között van az ára, de nagyon sokáig elég. Én a darázsfészkekre is ráfújom és pár óra múlva már söprögethetem a hullákat. Réka
2009. szept. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!