Csótány és hangya ellen mi segített?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 13:48
1/7 anonim válasza:
Az irodánkban volt csótány, ott a csótányírtó segített, akit kihívtunk.
A lakásban egyszer volt hangya, sütőport szórtam szét ott ahol voltak, azóta nem láttam őket :)
2/7 anonim válasza:
Sütőport kell szórni arra, amerre vonulnak a hangyák.
Csótányra sajnos nem tudok mit mondani...
3/7 anonim válasza:
Csótány ellen a csótányirtó valami géllel meg gázzal.
4/7 A kérdező kommentje:
A sütőport már próbáltam, nem igazán vált be. A csótány ellen semmi nem segít! Azért köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy ki hívom a csótányirtókat, mert már nagyon elegem van!
2011. jún. 2. 14:53
5/7 anonim válasza:
én a csótánnyal nem viccelnék. én 4 év alatt egy darabot találtam, összesen, kihívtam az írtókat, ki is nevettek, erre lett vagy 30 hulla.. szóval.. ha te többet látsz, akkor hidd el, ott rengeteg van. brrr. megér egy kis pénzt.
6/7 LN09 válasza:
Tavasszal jöttek a hangyák, de millióan! a vonulási helyekre, résekbe szódabikarbónával kevert sütőport szórtam, azóta eltüntek.
Csótányok szerencsére nincsenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!