Calgonnal a mosógép is. Tényleg?
SOHA nem használtam ilyet, ráadásul erre elég kemény a víz. 8 év után szét kellett szedni a mosógépet, mert egy tömítés elöregedett benne. Nos, a fűtőszálon mindössze 0,2-0,3 mm vastag vízkő volt, amit le lehetett róla kaparni.
Ha belegondolok, hogy 8 év alatt mennyi pézt költöttem volna ilyen adalékra....
Szóval a tapasztaltak szerint hülyeség.
A Calgon teljesen fölösleges,ahogyan az öblítők is csak ártanak a gépnek és a ruhák is merevek lesznek tőlük.
Ecetet tegyél az öblítő helyett. A ruhák puhák maradnak és a gép sem lesz vízköves. Olcsóbb is sokkal,mint a Calgon.
Az ecet nem érződik a ruhákon.
A calgon egy marhaság. Most számold ki, hogy azt a 400Ft-ot vagy mennyibe kerül inkább félreteszed... Mire elromlana a mosógép, abból a pénzből tudsz egy újat venni.
Egyébként nálunk is kőkemény a víz, a mosógép köszöni jól van. Néha át kell mosni egy kis ecettel vagy citromlével, és leszedi róla a vízkövet.
Vezetékes vizet használsz?
Ha igen, akkor felejtsd el a Calgont.
Ez az egész egy nagy humbug. Nekem egy szerelő mesélte egyszer, hogy manapság már direkt úgy csinálják a mosógépeket, hogy 10 év körüli legyen az élettartamuk, és utána újat kelljen venni.
Ha akarsz egy elöregedett, korszerútlen, de méregdrágán üzemeltetett mosógépet, akkor használj csak Calgont.
A mosóporokba pedig már a gyárban belekeveerik a vízlágyítót, így felesleges még hozzátenni.
És még drága is ez a vacak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!