Mi lehet a mosógép baja, ha 1000es centinél elkezd nagyon zajongani?
Figyelt kérdés
3 percig centrifugáz 600on, majd felgyorsul 1000re. De ezernél annyira elkezd dörömbölni és mintha a mosógép mögül jönne. De szerintem nem a túl sok ruha miatt. (elöltöltős)2011. nov. 19. 16:54
1/10 anonim válasza:
Ez lehet akár a dobot kitámasztó teleszkópok hibája, ha eltörnek (akár az egyik is) akkor ilyen dörömbölő hagot hallat, nem olyan nagy összeg és akinek van affinitása hozzá maga is ki tudja cserélni.
2/10 A kérdező kommentje:
Csak egy kicsit megrémültem hogy nem-e csapágyhiba mert az már egy nagyobb volumenü dolog. Viszont ha simán most megforgatom a dobot vagy pl a 600as centinél semmi plusz zaj nem jelentkezik csak az 1000es centinél.
2011. nov. 19. 22:12
3/10 anonim válasza:
Valószínű hogy csapágyas. Nyisd ki az ajtót és mozgasd meg a dobot. Ha érzed hogy mozog akkor csapágyas. (Előre hátra mozgasd, ne körkörösen) Remélem érthető voltam :)
4/10 A kérdező kommentje:
Megmozgattam úgy ahogy mondtad. Az ajtónál a tömítés szélénél a dob peremét megfogtam és mozgattam előre hátra. Kicsit mozgott érezhetően és kattogott kicsit közben. Akkor tuti csapágy ? Mert sehol nem zajong csak az 1000es centrifugánál.
2011. nov. 20. 11:05
5/10 A kérdező kommentje:
Illetve ha kihívok szerelőt, mennyibe kerül a javítás ? (munkadíj, alapanyag) és ez a csapágy modellekhez egyedi vagy a mosógépszerelő is betudja szerezni magától ? Vagy ez hogy megy ? Köszi előre is.
2011. nov. 20. 11:07
6/10 anonim válasza:
Több cég is gyárt csapágyakat, a jobb mínőségűeknek az ára azonos. Inkább géptípus függő lesz az ár mert vannak gépek amit darabokra kell szedni a csapágycseréhez...
7/10 anonim válasza:
Lengéscsillapító csere. 3000-3000 ezer db-ja mert kettő van belőle. Nálam volt szerelő épp emiatt.
8/10 A kérdező kommentje:
Körülbelül ugyanazt csinálja az én gépem is mint ezen a videón, csak az enyém 1000 fordulatnál. A videó alatt is azt írják a gépről hogy csapágyas. http://www.youtube.com/watch?v=aBQUkZKvYWA
2011. nov. 20. 19:55
9/10 A kérdező kommentje:
azt kihagytam: 3:36tól nézzétek !
2011. nov. 20. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!