Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel tudom hófehérre mosni a...

Mivel tudom hófehérre mosni a ruhákat?

Figyelt kérdés
Mindig beszürkülnek, pedig nem mosom össze semmivel, persillel mosok, arieltől kipattogunk... és domestos fehérítőt használok, de a gyerkőc kakifoltját pl nem szedi ki, csak ha töményen rányomom és sikálom...aztán meg sárgás marad
2011. dec. 12. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Oxi Max. Minden mosáshoz 2 kanállal, a foltokat kiszedi, még a beszürkült ruhák is kifehérednek 4-5 mosás után. 100 ft-os boltokban, kisebb sarki közértekben kapható. Ugyanezt tudja a Lidl-ben kapható oxigénes folteltávolító por is, az kicsit drágább (kék doboz, piros tetővel).
2011. dec. 17. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
2011. dec. 17. 23:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Na erről az oxi izéről még nem is hallottam, a vanish oxi porát már próbáltam az egy kalap sz@rt sem ért nekem...

akkor ezt is kpróbálom ha találok veszek

mibe áztassam be? mert egy héten egyszer mosok fehéret, akkor áztassam egy hétig? ha kimosom kézközt egy kis domestosban, akkor meg már mosószer sem kell úgyis kihozza...

2011. dec. 18. 16:18
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Forró oxis vízbe áztatni (40 fok felett fejti ki hatását)kb. 2-3 órát, aztán a mosásba is mehet 2 kanállal az oxiból. Nem roncsolja a ruhát mint a klóros fehérítők.
2011. dec. 18. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A kakis ruhát azonnal mosd ki, meg áztasd be valamilyen folteltávolítóba. Akkor még nagyon nagy az esély, hogy kijön. Aztán öblítsd ki. Szárítsd meg ha látod nincs rajta folt. Aztán ha úgy érzed, majd berakhatod a gépbe is. Kicsit macerás, de így kijön.
2011. dec. 18. 20:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
A pelus méret csere sem buta dolog. Próbálj ki nagyobb méretet is. Max ha nagy elrakod későbbre. Meg sokszor a méret nem is igaz, pláne ha combosabb a baba.
2011. dec. 18. 20:58
 17/19 A kérdező kommentje:
na kipróbálom, a pelust nem biztos mert van kb 10 csomag bontatlan pampers premiumom még... de lehet eltesszük a következőnek 4 évig jó...
2011. dec. 19. 13:07
 18/19 A kérdező kommentje:

nem találtam ahol néztem azt az oxit, de vettünk mosószódát, háztartási boltban 1 kg 300 Ft

3 ek 1 pohár hidegvízben oldva, bele a dobba, rá 1 pohár másik víz bele a ruhák, fele mennyiségű mosószer és nagyon szép fehér lett minden...

és nagyon sok mennyiségre az 1 kg, mert finom por állagú az egész...

próbáljátok ki!

2011. dec. 25. 15:13
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
én irtam a mososzodát :) orulok, hogy bevált, használd egészséggel :)
2011. dec. 25. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!