Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Lehet használni az egyébként...

Lehet használni az egyébként beépíthető sütőt, és attól független beépíthető főzőlapot úgy is, hogy azok még nincsenek beépítve?

Figyelt kérdés
Eddig egy nagyon régi kombinált sütőm volt (gázzal működik a sütés és a főzés is). Tiszta életveszély, és mióta van két gyerekem állandóan frászban vagyok. Most összekuporgattam annyit, hogy tudjak venni egy nagyjából középkategóiás, biztonságos beépíthető villanysütőt és egy attól független gázos főzőlapot. Viszont arra már nincs pénzem, hogy most megcsináltassam a konyhabútort is, és abba beleépíttessem a készülékeket. Lehet ezeket egy majdnem "csupasz" konyhában is használni? Pl a sütű maradna egyenlőre a földön, csak bedugnám a konnektorba, a főzőlapot meg ráteszem az asztalra. Akinek van ilyenje biztosan hülyének néz, de én eddig csak az interneten nézegettem ilyeneket, élőben még nem láttam. Internetről szeretném megrendelni is, mert két gyerekkel nem tudok elmenni ilyeneket vásárolni. Kérlek segítsetek, akármennyire is hülyeségnek tűnik esetleg a szemetekben a kérdés.
2009. máj. 16. 13:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Használni lehet, de valószínűleg kell neki csinál(tat)ni valamilyen keretet/állványt, hogy stabilan álljon. A sütőnek pedig (mivel villamos üzemű,nagy teljesítményű készülék), ki kellépíteni egy külön áramkört, ami leválasztható a hálózatról.
2009. máj. 16. 13:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nagyteljesítményű = 2 kW-nál nagyobb.

2009. máj. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!