Másnál is vannak még legyek?
Legyek, muslincák vagy tőzeglegyek?
A muslincák gyakoriak most is: imádják a banánt és egyéb gyümölcsöket.
Nekem tőzeglegyeket sikerült beszereznem: behoztam télre a balkonládámat és a benne levő növényt. A ládában amiben tőzeges föld van, amiről kiderült, hogy nyáron megfertőzték a tőzeglegyek és most mindenütt röpködnek. Úgy néznek ki, mint a muslincák.
Húslegyek tényleg nem nagyon szoktaki ilyenkor előfordulni: általában nem tudnak egyik lakásból a másikba átrepülni, mert közben kihűlnek, leesnek és meghalnak. Ha mégis ilyen van nálatok, akkor nézd végig a spájzban az összes húsfélét, mert ott keletkeznek.
Sima legyek.Nem muslicák, nem is azok a nagy zöld legyek.Az az érdekes, hogy eddig csak 2 volt, most fedeztem fel hogy többen vannak.Hús féle csak a fagyasztóban vagy a hűtőben van, az is ritkán.
Van nyulam, lehet azért?Vagy csak szimplán emiatt a hülye időtől hogy a napokban is 10fok tavaszi idő volt???
Mi nem tartunk semmilyen állatot, mégis vannak legyek. Sőt, szúnyogok is!!!
Még soha nem volt ilyen ezelőtt!! Decemberben a szunyogokat csapkodom :-) Biztosan a rendkívül enyhe ősz miatt van.
Nálunk már nincsenek legyek..
Egyszer egyik bnőméknél voltk bent legyek télen is.. valaki azt mondta nekik, hogy esetleg valamilyen peték kelhettek ki.. vagy náluk bújtak el a hideg elől a legyek :)
Nálunk egyszer hihetetlen dolog történt. Az egyik évben november közepén 54 darab légyhullát számoltam össze az ablakpárkányon. Vajon miért jöttek oda meghalni? És miért pont arra az ablakpárkányra, amikor a többin nem volt egy se?
Azóta máshova járnak légyék elhalálozni, mert a különös eset nem ismétlődött meg.
Nálunk is érdekes dolog zajlik itt Bp.-en.
Az emeleten az egyik szobában, állandóan egy csomó döglött legyet találunk.
Gyönyörű, tiszta, tipp-topp szoba, ráadásul az ajtaja is hermetikusan záródik és csukva is van állandóan, mert csak vendégszoba.
El sem tudjuk képzelni, hogy hogyan és miért járnak oda a legyek megdögleni!!!
Ráadásul sehol máshol nem találkozunk legyekkel az egész házban!
Rejtély!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!