Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nincs félprogram a mosógépemen...

Nincs félprogram a mosógépemen. Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
Párom azt mondja,lehet csak annyi vizet enged be ammennyire szüksége van, lehet ez? Szóval hogy automatikusan kevesebb vizet használ,ha csak félig van rakva.
2010. júl. 29. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én mosógépem olyan, hogy a mosáshoz szükséges vízmennyiséget használja el. Tehát ha csak egy rongyot rakok bele, akkor nagyon kevés vizet használ, ha meg telerakom, akkor szívja addig, amennyire szüksége van.
2010. júl. 29. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyémen sincs, de csak annyi vizet szív fel amennyi a ruha mennyiséghez kell. Szerintem csak a régebbi tipusú gépeknél van még félprogram.
2010. júl. 29. 16:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem:) akkor jó. Év elején vettük ezt a gépet szóval elég új típus és ma került sor az első feles mosásomra,eddig mindig összeszedtem egy adagnyit,mert nem voltam ebben biztos. De akkor igaza van a páromnak,örülök neki. Tényleg mikor elkezd mosni a gép,mindig fokozatosan enged be egy kis vizet,akkor ha egy ruhadarab lenne benne,biztos csak egyszer engedne... Nahát ez nagyszerű!:) Köszi a válaszaitokat!
2010. júl. 29. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is kerestem az új mosógépünkön, mert a régin még volt.

Aztán elolvastam a tájékoztatót, hogy ez már olyan fajintos gép, hogy a ruha súlyához engedi a vizet....Szóval valószínű ez áll a háttérben:)

2010. júl. 29. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem sincs, hanem egy 30 perces, 30 fokos program van, én ezt használom, ha nem túl koszosak a ruhák.

De csak folyékony mosószerrel jó az alacsony hőfok miatt.

2010. júl. 31. 08:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Olyanom nekem is van, és én is akkor használom ha nem koszosak de most koszosak voltak csak kevesen.
2010. júl. 31. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!