Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy kell fehernemut es...

Hogy kell fehernemut es torolkozoket kifozni es mivel?

Figyelt kérdés
Sima szappannt kell reszelni a vizbe vagy lehet mosoport?Mennyi ideig kell foniuk?
2009. máj. 15. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha berakod a mosógépbe 90 fokos programra, az ugyanaz. A tűzhelyen főzőcskézés az automata mosógépek feltalálása előtt volt szokás.
2009. máj. 15. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok okoskodni,de 90 fokon nem pusztul el minden korokozo,csak fozessel es ezt a nogyogyaszom mondta,o ajanlotta a kifozest(gombas fertozes).
2009. máj. 15. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Clorox és 90fok.A clorox fertőtlenít és fehérít.

De ha a kifőzést szeretnéd akkor sztem a sima felforralás és mosópor.Forrás után még egy 10percet főzheted.

De vigyázz,mert ha picit is sztreccs a fehérneműd akkor a gumírozásnak lőttek kb...

Sok sikert és írd meg mi lett!

2009. máj. 15. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt gombás fertőzésem, de a nőgyógyász csak vasalást ajánlott, főzőgetést nem. Ha magas hőmérsékleten kivasalod, az ugyanúgy csíramentesít. Persze ez csak akkor működik, ha kizárólag pamut fehérneműt hordasz, különben a vasaló megolvasztja.
2009. máj. 15. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A nőgyógyászod nagyon okos ember lehet. A gombáknak van egy olyan tulajdonságuk, hogy a számukra kedvező környezetben élnek. Mivel a testedben kb.37 foknál nemigen van több, ez a legkedvezőbb nekik. A magas hőfokon, így már 60fokon is elpusztulnak. Nyugodtan mosd ki a gépben a ruhákat 90 fokon (ha a 60ban nem bízol), és akár beáztathatod hipóba, vagy domestosba is a fehér dolgokat előtte, mert az pusztítja igazán a gombát!

Amúgy ha visszatérő gombás fertőzésed van, ajánlom hogy hozd helyre a hüvelyflórádat, mert az ott élő baktériumok és gombák egyensúlya nélkül mindig lesz valami bajod. (Tapasztalat) Ezt károsíthatja az antibiotikum is, amit pl. a gomba/baktérium elszaporodására kapsz. Ördögi kör. Sokat segíthet pl. ha natúr joghurtba mártott tampont beraksz magadnak (nem vicc!) heti 2x, amíg helyreáll a rend, és lehetőleg kerüld, vagy csökkentsd a cukros ételek fogyasztását, mert ezek táptalajt adnak a gombáknak, valamint az élesztővel készült élelmiszereket, és az eceteseket is. Remélem segítettem. Jobbulást.

2009. máj. 15. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én lecseréltem a bugyijaimat,pamutra.
2009. máj. 16. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!