Milyen markaju vasalot vegyek?
Nekem a Tefal jön be a legjobban. Nem olcsó, a legegyszerűbb 7000 Ft, de olyan teflonbevonat van az alján, mint egyetlenegy vasalónak sem. (nézd végig egyszer a műszaki boltban)
Soha semmi nem égett rá!
És régóta használom, pedig sokat vasalok (gyakorlatilag minden ruhát zokni kivételével)
Nekem is tefal vasalom van, már a második. CSak ajálani tudom. Az enyémben van egy olyan funkció, ha ott felejtem akkor kikapcsol. Tehát az sem gond ha véletlenűl bedugva hagyom, persze direkt nem csinálok ilyet.
A másik jó oldala a tefal vasaloknak, hogy nyugodtan rakhatsz bele csapvizet is.
Szia!
Nekem is sok vasalóm volt már, ez a mostani már több éves, én ezzel vagyok a legjobban megelégedve. Márkáját tekintve Siemens, de ez nem fontos, a lényeg a bevonaton van, Titanium vagy Palládium bevonatosat keress. Igaz, ezek felső kategóriás vasalók de nagyon nagyon megéri hidd el. Ja igen, enyémbe is lehet csapvizet tenni, de az eladó elmondta nekem anno, hogy ennek nem szabad bedőlni, semmilyen háztartási gépbe se való csak deszt. víz.
Nekem ilyen van. Titánium talpas, és ez is automatikusan kikapcsol. Bár ebben a kategóriában ez nem kuriózum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!