Hogyan lehet a serpenyőre ráégett zsírtól megszabadulni? Van rá valami házipraktika?
egy nagyon egyszerű praktika:
áztasd be
teszel bele forró vizet hagyod kb 3-4 órát állni és már könnyű is leszedni.
hideg zsíroldóval befújod, állni hagyod és szivaccsal áttörlöd
ugyanez domestossal egy éjszakán át
utána nagyon forró vízzel elmosod
Tudom mire gondolsz.. Mikor fekete az edény alja. Azt nem fogod áztatással eltűntetni. Anyukám néhány edénye olyan, és ázhatnának napokig forró vízben, meg se kottyanna a szennyeződésnek.
Mi már mindennel próbáltuk leszedni, de eddig semmivel sem jött le.. :(
Fárasztó munka, de le lehet szedni. Mi örököltünk ilyen edényeket, serpenyőt, tepsit, sütőrácsot, amiken vastagon állt a ráégett cucc. A megoldás: beáztatod Domestosba legalább 3-5 napra. A vizet naponta cseréled és olyankor fémszivaccsal megsúrolod a serpenyőt.
Amikor már látod, hogy egész nagy darabok jönnek le róla, akkor a következő napi áztatás után állj neki a fémszivaccsal és súrold le.
Utána pedig mosogatáskor amint látsz a külsején ráégett kis foltot, azt rögtön szedd le, mert sokkal könnyebben lejön, ha még csak egyszer égett rá, mintha már ötvenszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!