Milyen szinű legyen? Segítség!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
szerintetek milyen színű legyen az előszoba?
most pirosas bordós.. de szeretnék más szint.
valami világosat.:) az én szobám narancssárga,anyukámé lila,konyha zöld.. szóval így kellene válogatni. és a piros nem fog átütni? vagy hogy kell ezt??? és melyik a legjobb festék? köszönöm előre is :) Helo
2011. nov. 25. 23:10
1/6 Ichimaru Gin válasza:
Ha szakszerűen viszed föl az új réteget, akkor nem üt át. ez azt jelenti, hogy a jelenlegit le kell verni és újra kell vakolni. Sztem amúgy egy sötétebb árnyalatú nap sárga megfelelő lenne.
5/6 anonim válasza:
szerintem is vlmi mintás kéne(: esetleg tapéta! de amugy először le kell festenetek fehér festékkel mert nemfog látszani majd az a festék amit felvisztek, főleg nem ilyen sötét színen!
esetleg fal matricával is fellehetne dobni!
de ezt az oldalt is ajánlom: [link]
sok sikert!(:
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!