Frosch tisztítószereket használja valaki?
Figyelt kérdés
Úgy hirdeti magát, hogy természetes anyagokat tartalmaz, így gondoltam jobb, mint a Domestos és társai. A kérdés már csak az, hogy mennyire hatékony? Pl. a mosogatószer habzik rendesen vagy az öblítőt érezni még sokáig mosás után?2011. nov. 18. 14:29
1/8 anonim válasza:
A mosogatószer nem rossz, habzik rendesen, de a vízkőoldójánál az ecet is többet ér - szerintem. A többit nem próbáltam.
2/8 anonim válasza:
Mi nagyon szeretjük. A tapasztalataink szerint működik, és jó az illata is- nekem, mint férfi, ez számít :D
Az ecetes lemosója királyság.
3/8 anonim válasza:
Szerintem gyengék, hatásosabbak a Brillance-termékek!
4/8 anonim válasza:
én multkor akciosan vettem belőle kézi mosogatószert akciósan eléggé jó már kb 3 honapja megvan nem nagyon használom mert mindíg géppel mosogatunk
5/8 A kérdező kommentje:
Brillance termékeket nem ismerem. Ezek a termékek is természetes anyagokat tartalmaznak? Mert a Frosch azért érdekelne, mert környezet, illetve egészségkímélő összetevőket tartalmaz többnyire és az áruk sem annyira borsos és ami még fontos, hogy kapható nagyon sok helyen. Ezért érdekelne inkább az.
2011. nov. 19. 09:37
6/8 anonim válasza:
Egyébként, ha már környezetkímélésről van szó, az üvegnek nincs jobb, mint az ecet. Tanultam anyagismeretből:)
7/8 anonim válasza:
Én általános tisztítószert használok és öblítőt ebből a márkából. Mindkettő nagyon jó, a tisztítószer sokáig elég, nagyon habzik, az öblítőnek pedig kellemes az illata, lehet érezni mosás után egy ideig, nekem nem sokáig, mert nem sokat használok belőle.
8/8 anonim válasza:
Én is az általános tisztítószerét használom, nagyon habzik, így szerintem kevés kell belőle, én pl felmosáshoz használom.
A súrolója pedig nagyon jó,pl nekem semmi mástól nem lett ilyen szép fényes a króm mosogatóm.
A többi terméket nem ismerem.
Vizkőoldáshoz ne használj mást, mint ecetet, annál jobb nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!