Mire jó a mosózsák?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 13:29
1/3 anonim válasza:
Kényes holmit abban kell mosni (pl. melltartó).
2/3 anonim válasza:
Egyrészt a kényes holmikhoz is jó, de én már mosózsák függő lettem... Már a zoknikat is belerakom, mert így könnyebb őket kiszedni a mosógépből és biztos nem marad bent egy se. Ha nem ilyen lyukacsos mosózsák, hanem rendes műszálas zacskó, akkor a különböző anyagú, de azonos színű ruhák is moshatók együtt, sőt én a feketéket is berakom a pirosakhoz (külön zsákban). Én először azért vettem, mert anyám ezer éves melltartójából kijött mosás közben a merevítő és megakadt a dobban, aminek köszönhetően majdnem leégett a gép. Szerintem nagyon klassz találmány. 24/L
3/3 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet mert a melltartó merevítőre nem hiszem ,hogy sokan gondoltunk !!! Kössszz szééépen !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!