Ezüst mivel tisztítható?
A Te étkészleted esetében, már nem segít a fogkrém. Az első válaszoló írta jól, illetve majdnem jól. Helyesen SIDOL!! Ez egy szuper szer, könnyedén széppé varázsolja az ezüstödet. Igaz rettentő büdös.:))
Egy eladó mondta, hogy állítólag jó az is, ha szőnyeghez dörzsölöd. Kipróbáltam, igaz gyűrűvel, de működött!:))
Sidol, is jó anno volt nekem.
A többit nem próbáltam.
Amikor már fekete az ezüst egyetlen módszer használ, amivel soha nem látott tisztaságú lesz az ezüst, olyan mintha újonnan vetted volna üzletben! A következő:
Egy edény (mindegy milyen) alját bélelj ki alufóliával teljesen. rakd bele az ezüstöt, majd önts rá bármilyen folyékony mosogatószert. Engedd fel vízzel és alacsony lángon forrald 20 percig. Az ezüstről a feketeség átmegy az alufóliára és az lesz fekete az ezüst pedig fantasztikusan csillogó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!