Nem eléggé kiöblített ruhától lehet valami baj?
Csak annyi időm volt ma, hogy egy rend mosnivalót betegyek a gépbe, épp úton vagyok a bentlakás felé. Végigment a program, öblített, csavart, viszont mikor kivettem csak akkor vettem észre, hogy benyomva hagyta valaki előttem mosó a "féladag" gombot, én meg nem vettem észre, így feleannyi ruhára szabott programot futtatott le: kevesebb öblítés. Nem volt időm visszatenni újraöblíteni, csak bedobtam bőröndbe a csavart cuccokat.
A kérdésem az, hogy lehet valami gond abból, ha nincs a megszokott módon kiöblítve? (gondolok itt bőrirritációra, vagy arra hogy érződni fog rajta a mosószer szárazon is.) Ha visszamegyek a bentlakásba öblítsem át tálban az egészt vagy jó így is?
:D Erdélyi vagyok :) Nem gondoltam, hogy ennyire különbözik a nyelvhasználat. Bár már akadt olyan helyzet, hogy rákérdeztek hogy tudok palacsintát tepsiben sütni :D Na ekkor jöttem rá, hogy Magyarországon van külön neve annak, amiben ez elkészül :) Itt a környéken simán tepsi az is :)
Köszönöm a válaszokat.
Maximum akkor lesz valami gond, ha allergiás vagy a mosószerre.
Egyébként tényleg furcsa néha ahogy ez erdélyiek beszélnek, de én nagyon bírom. De pl. mit értesz az alatt, h bentlakásba mész? Mert ezt még nem hallottam. Kedvencem az erdélyiektől, hogy a találtam helyett azt mondják kaptam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!