Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Nem eléggé kiöblített ruhától...

Nem eléggé kiöblített ruhától lehet valami baj?

Figyelt kérdés

Csak annyi időm volt ma, hogy egy rend mosnivalót betegyek a gépbe, épp úton vagyok a bentlakás felé. Végigment a program, öblített, csavart, viszont mikor kivettem csak akkor vettem észre, hogy benyomva hagyta valaki előttem mosó a "féladag" gombot, én meg nem vettem észre, így feleannyi ruhára szabott programot futtatott le: kevesebb öblítés. Nem volt időm visszatenni újraöblíteni, csak bedobtam bőröndbe a csavart cuccokat.

A kérdésem az, hogy lehet valami gond abból, ha nincs a megszokott módon kiöblítve? (gondolok itt bőrirritációra, vagy arra hogy érződni fog rajta a mosószer szárazon is.) Ha visszamegyek a bentlakásba öblítsem át tálban az egészt vagy jó így is?

2011. okt. 14. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha érzékenyek vagytok, akkor problémás lehet a dolog, különösen ha öblítőt használsz. Ha nem használsz öblítőt, akkor valószínű semmi gondotok nem lesz, csak annyi, hogy a fél adag mosás a ruhákat sem mosta olyan tisztára.
2011. okt. 14. 10:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igazából nem voltak nagyon koszosak, inkább csak ilyen egyszer felvett felsők, amikbe beleizzadtam kicsit.
2011. okt. 14. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindegyik gép máshogy mos és öblít. Mást jelent a félprogram is.

Az én (idióta) gépem mondjuk 5x öblítene ha hagynám. (az 100 liter víz)

Valószínű éppúgy kiöblítette a gép a te rugádat, mint máskor. Főleg ha az öblítések közt van amikor még centrifugál is.

Amúgy én már régóta mosódióval mosok és így nem is aggódom afelől, hogy mennyire öblíti ki a gép.

2011. nov. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!