Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » El szoktál mosogatni magad után?

El szoktál mosogatni magad után?

Figyelt kérdés
Vagy megvárjátok míg összegyűlik, és majd egyszerre valaki?:) Kort is írjatok!
2011. okt. 1. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is a mosogatógépre esküszöm. Sok időt takarít meg az ember, elég leöblíteni és bepakolni. Hétvégén naponta, hét közben 2-3 naponként indítjuk el. Szerencsére állítani lehet a belterét is, így a nagy dög fazekakat, tepsiket is be tudom pakolni. A napokban a szagelszívó rácsait raktam be, most az is ragyog.
2011. okt. 1. 20:26
 12/19 anonim válasza:
100%
anyám mosogat
2011. okt. 7. 12:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem olyan kicsi a konyhám, hogy sajna nem fér be egy mosogatógép. És mosogatnivaló sem, úgy képzeld el, h a "pult" egy kétajtós konyhaszekrény teteje, ennek az egyik fele a mosogató, a másik fele a munkaterület, illetve oda kerül a szárító. Így kénytelen vagyok mindig elmosogatni, valahányszor megtelik a mosogató, mert ha nem fér bele az összes koszos edény, akkor nem tudom kirakni a szárítót. Napi 3-4 alkalommal mosogatok, de mondjuk minden nap főzök is.
2011. okt. 12. 23:05
 14/19 anonim ***** válasza:
ja, 23N
2011. okt. 12. 23:10
 15/19 anonim ***** válasza:

28/N

Világéletemben utáltam mosogatni, de annyira, hogy sokkal szívesebben állok neki wc-t pucolni :). De mivel ennél már csak az igénytelenséget utálom jobban, megcsinálom, ha már összegyűlt annyi, hogy érdemes legyen nekiállni (2 bögre miatt nem...).

Remélem a következő lakásban vagy házban lesz akkora a konyha, hogy elférjen egy mosogatógép is.

2011. okt. 13. 00:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Én evés után rögtön elmosom az edényt, mert akkor még könnyű, később rászárad.

Tesóm viszont gyűjti a koszos edényeket, és egyszerre mossa el.

De így legalább nincs vita abból, hogy ki mosogasson, mindenki a sajátját.

2011. okt. 13. 01:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Minden evés után elmosogatok magunk után:mindig is szerettem mosogatni és én nagyon utálom ha valahol hegyekben áll a mosatlan.

27L

2011. okt. 13. 17:52
 18/19 Hungy ***** válasza:
Mivel a feleségem allergiás a vegyszerekre, így a mosogatás és a fürdőszoba, konyha takarítását átvállaltam tőle, ez mindig az én feladatom. Soha nem mosogatok el azonnal, mert az tiszta pazarlás. Egy nap egyszer mosogatok el, amikor összegyűlik. 33/F
2011. okt. 14. 08:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyedül élek, mindíg elmosogatok főzés közben és után, de még egy szendvicses tányér után is. Ahogy megszáradt, már rakom is el. Amikor nem egyedül voltam, ugyanígy működtem.
2011. nov. 1. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!