Meg őrülök a poros lakásomtól. Mit csináljak vele?
Heti 1x szoktunk takarítani, mert ha bele zöldülünk se tudunk többször. A szombati napunkat a férjemmel mindig arra áldozzuk, hogy végig takarítjuk az egész lakást. (Függönyt csak 3 havonta mosunk)
2 nap múlva látszik a por a bútorkon, és a padlón ahol nincs szőnyeg. Múlt héten vasárnapra csúszott a takarítás. Ma a kis asztalt letöröltem, és szó szerint vastagon állt a por. Pedig még 1 hete sincs.
Mitől ilyen poros a lakás? És mit tehetnék ellene?
Ti milyen gyakran takarítatok? Nekem heti 1-nél több nem fér bele.
Nálunk ugyanez van, tegnap takarítottam, ma már poros minden. Monsjuk Budapest egyik legforgalmasabb útja mellett lakunk, szóval nem is álmodom róla, hogy valaha jobb lesz.
Amit eddig megtettem, az az, hogy minimális porfogót tettem a szobákba, pl. az asztal összecsukható és mindig össze is van csukva, mert így kisebb felületen porosodik. Valamint megtanultam nem foglalkozni vele. Én 2-3 naponta takarítok, de addigra már iszonyú poros minden, mintha hetek óta hozzá sem nyúltam volna. Nem érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!