Szerintetek hogyan fogjak neki? FELPONTOZÁS
Érdemes lett volna kitakarítani, ha ennyire nincs rá időd, legalább fél évente, mert megéri. Inkább egyszer fél óra, mint egy több órás kapargatás.
95 fokon, ecetes vízzel, üresen járasd át.
Nem tudom, hogy az adagolóra használ-e, ha ecetet teszel egy spricnis üvegbe és azzal fújkálod, sikálod, fújod, sikálod.
A szűrőt is érdemes kimosni. Nem tudom hogy kell kivenni, én még sose szedtem szét, mindig a férjem dolga ez.
Ecet. Öntsd bele a gépbe, indíts el egy mosást, de félúton állítsd meg és hagyd benne az ecetes vizet éjszakára. Aztán mosd át. Ezt lehet, hogy többször meg kell ismételni, ha ennyire rossz már a helyzet.
Az adagolót ha lehet, szedd ki, és áztasd be valamilyen erős vegyszerbe, pl. domestos.
DE az is megoldás, hogy öblítő helyett elkezdesz ecetet használni. Ilyenkor érdemes majd egy extra öblítést rátenni a gépre. Ennek nem lesz azonnal látszatja, csak sok mosás múlva, de ha eddig is ment így a géped, akkor ezzel nem lesz semmi gond. Az öblítő trutyija lassan jön ki, csak hogy szemléltessem: egyszer mosott nálam a szomszéd, amikor elromlott a mosógépe. Az öblítő tartályában kékes trutyi maradt, de csak egy kevés, ezért nem szedtem ki, gondoltam, a következő mosással kijön. ÖT(!) mosás kellett, hogy azt a kis trutyit leoldja a gép, ami egy mosás alatt rakódott rá.
És igen, cserélj mosóport. Nem tudom, milyet használsz, de egy normális mosópor egy az egyben feloldódik a vízben, és nem ragad bele az adagolóba. A tiéd valószínűleg nem elég jó minőségű. Esetleg azt is megteheted, hogy ha nagyon nem akarsz mosóport váltani, hogy nem az adagolóba töltöd, hanem a dobra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!