Penészes falak, szekrények, ruhák, páramentesítő kell nekem?
Most fedeztem fel, hogy a ruhák, ágyneműk, néhol a fal is penészes, mit lehet ez ellen tenni?
Ez pl. jó lehet?
esetleg olcsóbb, de hatásos verzió?
Átmenetileg jó ez a gép, hosszú távon viszont két megoldás van:
ha albérlet, akkor elköltözöl,
ha sajátod a lakás, akkor kivizsgáltatod, honnan kapja a vizet, és leszigeteled. ez nem olcsó, de egy életre megoldja a problémát.
Az is lehet, hogy alulról vizesedsz. Vagy a fal túloldaláról. Nekünk házunk van, azt egy 10 centivel a földszint felett leszigeteltettük, azóta semmi vizesedés nincs.
Ha sehogy nem lehet megoldani, akkor meg próbálj meg költözni, egy párás, penészes lakás tönkreteszi a légzőszerveid. Nem véletlen voltak régen mindig tüdőbajosak, az ilyen lakások nagyon egészségtelenek.
Mi is hasonló készüléket vettünk. Most tavasszal volt akcióban, így igazán kipróbálni majd csak a fűtési szezon alatt fogjuk tudni.
Szerintem ez, amit linkeltél elég drága...
És azért ez is zabál rendesen áramot.
Mi meg ilyet, csak nem ennyiért. Akkor még olcsóbb volt.
Nagyobb a teljesítménye, mint amit a kérdező linkelt és még ezen az áron is jóval olcsóbb. Amennyiért mi vettük, majdnem fele annyi volt, mint amennyit a kérdező linkelt akciós áron. Nem utolsó sorban 3 év garancia van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!