A vízkövet hogy tudom eltüntetni a lábosból?
Figyelt kérdés
Nagyon kemény a víz nálunk és ebben a rozsdamentes acéllábosban csak vizet forralok a babámnak, de tele van vízkővel és hiába mosom el, nem jön le.2009. ápr. 24. 07:43
1/3 anonim válasza:
Pl. 20 %-os ecet elég szépen kikezdi a vízkövet. Ez egy természetbarát módszer, bár többször kell megcsinálni. Vagy veszel vegyi vízkőoldót, és azzal kezdesz hozzá.
2/3 anonim válasza:
Én is ecettel szoktam. A babám lábasát is, de időszakonként a kávéfőzőt és a mosogatót is. A fürdőszobában a csapokat is ecetezni szoktam, mert jobban hat, mint előtte a Cillit.
Hagyd benne állni kicsit, majd mosd el alaposan! Ha elsőre nem hoz látványos eredményt (nekem működik), ismételd meg!
3/3 anonim válasza:
Nekem is a baba vízfőző edénykéjével volt bajom. De találtam megoldást: 259 Ft (asszem) kék flakon, piros kupak, ez van ráírva:Vízkő és rozsdaoldó gél (dalma). minden 100*szép üzletben van. színtelen szagtalan, baba barátabb emiatt. Csak beleöntöd, teszi a dolgát, utána elmosod és kiforralod. Aztán lehet benne megint a babának főzni vizecskét. Ja, és a maradékot beleöntöd a vécé lyukába, ahol a viz van. hagyod állni 5-10 percet utána egyszerűen a wckefével átdörzsölöd és szebb lesz mint újkorában. olcsó szagmentes tiszta megoldás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!