Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy lehet szepen tukrot,...

Hogy lehet szepen tukrot, ablakot tisztitani?

Figyelt kérdés
Nekem mindig mazgas, foltos, csikos marad utana, pedig igazan szuper, agyonreklamozott cuccal mosom. :(
2009. ápr. 23. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én alkoholos Clinnel szoktam és papírtörlővel, nem ronggyal. Pillanatok alatt szép fényes.
2009. ápr. 23. 17:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én ecetes vízzel és abszolút tiszta , másra nem használt vászonnal ( régi lepedődarab)
2009. ápr. 23. 17:15
 3/7 anonim válasza:
100%
újság papirral ne rongyal
2009. ápr. 23. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy én csinálom: először lemosom a kereteket mosószeres langyos vízzel. Majd lemosom az üveget egy másik tiszta mosószeres langyos vízzel. Ráfújok egy ablakra kétszer-háromszor a Clinnel, majd az ablaklehúzó szivacsos felével elmaszatolom rajta. Ezután az ablaklehúzó gumis részével végighúzom függőlegesen. Készenlétben van egy makulátlan Vileda kendő, amivel az esetleges lehúzás-közti vonalakat azon nyomban áttörlöm. Így az ablaktisztítás nem fárasztó, gyors és az eredmény kitűnő.
2009. ápr. 23. 17:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén alkoholos Clin-nel, az nagyon jó. Régen újságpapírt használtam, de azzal halál. A legjobb a textilpelenka, nem szöszölődik, és szép csíkmentes lesz az ablak.
2009. ápr. 23. 18:37
 6/7 anonim válasza:
100%
Ha télen befagy az ablak,le kell mosni sós vizzel,többé nem fagy be.Nemrég olvastam,nem próbáltam ki,de szerintem megér egy próbát.
2009. ápr. 28. 06:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én lemosom az ablakkeretet,aztán egy kisebb darab pamut polo,atléta,stb.ronggyal ésa Clinnel átdörzsölöm a piszkosat,majd egy tiszta pamutdarabbal áttörlöm.Ha foltos marad néhol,pici Clin,s a tiszta ronggyal igazitom.Nekem sok ablak van,ezért időnként cserélem a piszkosat,s a tisztát is.4-6db-ba kerül az egész lakás..:/.van vagy 30 kétszárnyu..:(
2009. ápr. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!