Hogyan kell helyesen ablakot tisztitani?
Házi praktika nálunk:
Vízbe kis ecet (de tényleg csak minimális)
Van az a hosszú nyeles ablaktörlő, azzal felviszem, majd lehúzom a másik felével. Miután ez megvan, "áttörlöm" újságpapírral és kész.
Direkt nem írtam arányokat, mert nagyon szerintem nincsenek.
A lényeg hogy kicsit öntesz bele és kész.
(Remélem tudtam segíteni)
Pár alapszabály: napsütésben, és párás időben ne pucolj ablakot, mert csíkos lesz.
Én így csinálom: Vödör kézmeleg vízbe mosogató (pici), ezzel egy ronggyal lemosod a keretet, ablakot áttörlöd. Clinnel lefújod az üveget, és papírtörlővel szárazra törölöd. Ha csíkos, tök száraz papírtörlővel fényesíted. Ennyi.
Lehet a rárakódott cigifüsttől is csíkos.
Például én a kocsi szélvédőt alig birom csíkmentesre törölni a téli páramentesítő miatt. Ilyen fényes csíkot hagy és nagyon szétszórja sötétbe a szembejövők lámpafényét.
Vegyél egy VILEDA-t!!! A legszebben takarítható vele bármilyen üveg vagy tükör felület, sőt a csempe is csillog!
Langyos mosogatószeres vízzel mosd le az ablakot és a nedves viledával töröld át. Gyönyörű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!