Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan kell helyesen ablakot...

Hogyan kell helyesen ablakot tisztitani?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 10:02
 1/10 anonim válasza:
Családi tapasztalatok alapján,a nagymamám módszerét tom neked ajánlani.Kihívod a takarítócéget.Esetleg bezúzod kalapáccsal.Hülye kérdés!!!!!!!!
2009. okt. 24. 10:09
 2/10 A kérdező kommentje:
azért kérdeztem mert nekem mindig csíkos vagy foltos az ablak.hiába tölröm át töbször
2009. okt. 24. 10:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Házi praktika nálunk:

Vízbe kis ecet (de tényleg csak minimális)

Van az a hosszú nyeles ablaktörlő, azzal felviszem, majd lehúzom a másik felével. Miután ez megvan, "áttörlöm" újságpapírral és kész.

Direkt nem írtam arányokat, mert nagyon szerintem nincsenek.

A lényeg hogy kicsit öntesz bele és kész.

(Remélem tudtam segíteni)

2009. okt. 24. 10:24
 4/10 anonim válasza:
Nekünk a Clin jön be,újságpapírral törölve, lehetőleg nem színes újsággal.(szóval népszabadság meg ilyeneket használunk)
2009. okt. 24. 10:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Pár alapszabály: napsütésben, és párás időben ne pucolj ablakot, mert csíkos lesz.

Én így csinálom: Vödör kézmeleg vízbe mosogató (pici), ezzel egy ronggyal lemosod a keretet, ablakot áttörlöd. Clinnel lefújod az üveget, és papírtörlővel szárazra törölöd. Ha csíkos, tök száraz papírtörlővel fényesíted. Ennyi.

2009. okt. 24. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Kalapáccsal, féltéglával!
2009. okt. 25. 02:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet a rárakódott cigifüsttől is csíkos.

Például én a kocsi szélvédőt alig birom csíkmentesre törölni a téli páramentesítő miatt. Ilyen fényes csíkot hagy és nagyon szétszórja sötétbe a szembejövők lámpafényét.

2009. okt. 25. 04:34
 8/10 anonim válasza:

Vegyél egy VILEDA-t!!! A legszebben takarítható vele bármilyen üveg vagy tükör felület, sőt a csempe is csillog!

Langyos mosogatószeres vízzel mosd le az ablakot és a nedves viledával töröld át. Gyönyörű lesz.

2009. okt. 26. 14:36
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm már túl vagyok a tisztításon és elötte jó ecetes vizzel végig mostam és utána ablaktísztitóval.csilli villi lett.köszike mindenkinek
2010. ápr. 5. 11:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Átgok, átok, oly piszkos az ablaküveg, hogy semmit se látok!
2010. okt. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!