Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Fiúk, ti mennyire szeretitek...

Fiúk, ti mennyire szeretitek a rendet, milyen gyakran takarítotok?

Figyelt kérdés

Légyszi írjatok kort is. És előfordul, hogy anyutok rakodik a szobátokban? És ha nagy a család, mi a helyzet a vasalással? Kivasaltok magatoknak??

Köszi előre is a válaszokat.

2011. szept. 12. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nálunk úgy van hogy kétgenerációs a ház lent anyuék laknak 7 éve direkt így lett megépítve a ház hogy a fenti rész az enyim és a tesomé van fent 3 szoba meg 1 olyan picit kisseb nyugiszoba és fent nekünk külön mosogatógép mosógép hűtő beépitett gáz tehát minden ami lent megvan megvan fent is én anyuékhoz nem járkálok le mert szerintem magánszféra anyum egy tiszta nő ők ott apuval lent elvannak meg nekik is jobb így mert ha jönnek a barátaik akkor nem kell balhézni hogy csendlegyen mert holnap suli mi is felhozzuk a barátainkat ha úgy van én szerintem a takarításnak akkor van értelme ha akkor már az egész lakás tiszta én nem szeretem a rendetlenséget mindennap összepakolok felporszivozok ha szükséges a ruhákol annyit ha gondolom leviszem anyuékhoz a szárítógépbe de inkább kiteregetem a szárítóra és beteszem a nappaliba megszárad összehajtjuk kivasaljuk ha meg nincs ugy idő le van szedve ruhakosárba van a mosógépet lecsukom és ráteszem
2011. szept. 15. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Megfigyeltétek, hogy inden háztartási gép fehér?!

fehér hűtő,

fehér vasaló,

fehér mosogatógép,

fehér mikró,

fehér mosógép,

fehér-személy!! :)

2011. szept. 16. 03:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekünk fekete a mikrónk, kék a vasalónk :))
2011. szept. 16. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:

..ja, ja, elfeledkeztem a néger inasról.

bocsi...

2011. szept. 17. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!