Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Husdaráló kését hogyan lehetne...

Husdaráló kését hogyan lehetne házilag megélezni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
és a furat mitől lesz merőleges a síkra? mert ha nem az, akkor b@szhatod.
2013. jan. 7. 15:57
 12/17 anonim ***** válasza:

és a furat mitől lesz merőleges a síkra? mert ha nem az, akkor...

Meroleges mindenkeppen, de asztali furogepet kell hasznalni, es nem pisztolyfurot.

2013. jan. 12. 04:37
 13/17 anonim ***** válasza:

"Meroleges mindenkeppen..."

egy Z alakúra hajtogatott 8-10mm-es acélrúddal? HA-HA

2013. jan. 15. 13:53
 14/17 HoratiusKkl válasza:
Hozd el hozzám, én házilag síkköszörűn megcsinálom :)
2014. aug. 1. 21:34
 15/17 anonim válasza:
Erre kíváncsi lennék.hogy hogyan tartod a fúrógépet úgy hogy az 100%ban párhuzamos legyen a kővel.És nem lesz e kúpos a rostély vagy a kés.Mivel ezeknek tökéletesen illeszkedni kell egymáshoz.Elhiheted,mivel én már évek óta élezem őket.Én is próbálgattam eleinte az új kövek homlokzatán de az csak kókányolás volt. Míg nem csináltam egy sík forgó tárcsás köszörűt azok csak selejtek voltak.
2014. nov. 10. 16:59
 16/17 anonim válasza:

Ez tökéletes válasz volt.Én is így próbálkoztam az élezéssel,de az csak próbálkozás volt nem pedig élezés.

Mióta készítettem egy forgótárcsás síkköszörűt azóta tökéletes,addig csak kákányolás volt az élezés próbálkozása.

2016. nov. 4. 08:33
 17/17 anonim válasza:

Iszonyat buták vagytok?

A gyári síkhoz nem szabad hozzányúlni!

A forgó kést éle mentén élezzük!

A lyukakat pedig pl. Stiel reszelővel,vágó irányba ,ferdített kúpos lyuk tárcsa is létezik,nem véletlenül....

2021. szept. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!