Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Véletlen összemostam a fehér...

Véletlen összemostam a fehér fölsőmet valamivel mitől lesz újra hófehér?

Figyelt kérdés
fehéreket mostam és bekerült egy barack színű zokni a ruhák közé és a hófehér fösőmből lett barackszínű,pedig olyan szp hófehér volt,mivel lesz újra eredeti szine? most cloroxal mosom de nem nagyon szedi ki. valaki????
2011. szept. 7. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Régi kérdés már, de most jártam én is így, ezért kerestem rá.

Vanish szappan! Bedörzsölni vele az egész ruhát majd forró vízbe áztatni, párszor át kell gyúrni de mindent kiszed gyönyörűen!

2023. jún. 9. 12:34
 12/12 anonim válasza:
Sajnos nekem is sikerült az összes fehér ruhámat rózsaszínre mosni! Egész nap kipróbáltam minden lehető, amit itt írnak, az eredmény sajnos nem működött... Még mindig rózsaszín volt minden. Elmentem a drogériába, és vettem fehérítő port. Emlékeztem rá, hogy régen a pelenkákat ebben szoktam kifőzni, hogy szép fehérek legyenek..... Fél órát főztem, és utána hagyom kihűlni abban a vízben... Az eredmény csodálatos.... Újra ragyogó fehérek a ruhák, és ezt mindenkinek ajánlom, mert működik.... Ja még valami, én Szlovákiában lakom, és itt vettem a fehérítő port.... Odfarbovač.....
jún. 27. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!