Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Egérpiszok szerű dolog hullik...

Egérpiszok szerű dolog hullik be az ablaktábla és a (külső) redőny közé. (Az ablak tokjába. ) Panellakás legfelső emeletén. Mi lehet az?!

Figyelt kérdés

Ez 3 hete így megy, azelőtt soha nem történt ilyen.

Először denevérekre gondoltunk, de mikor ma délben észrevettem egy friss adagot (vagyis nem szárazat), kénytelen voltam kizárni őket, hiszen ők nappal alszanak. Naponta többször kell emiatt takarítani és egyre több piszok jön le. Mivel nem tudom mi is ez, nem tudom megoldani tartósan a kérdést.

Még valami: úgy tűnik, hogy a redőny (ablak felett felszerelt) tokja és a fal közötti pár milliméteres részen peregnek le ezek a darabok, másként nem eshetnének az ablak tokjába, csak az ablakon kívülre. Létezik, hogy ebbe a redőny tokba beköltözött egy egér? 10. emeleten nehéz elképzelni, de hátha...

Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!

2011. aug. 30. 21:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
Bene dugd a fejedet a redőnybe lehet hogy 10 edik emeleten ott maradsz aztán letépik a fejedet az egér zombik.De mi befujtuk a rést ilyen habbal ami megkeményedik aztán bármi volt ott annak vége.
2014. febr. 24. 14:36
 12/14 anonim válasza:
Sziasztok! Kiderült mi okozta? Mi most járunk hasonló cipőben...
2017. jún. 22. 14:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Mivel a denevér védett állat, van denevér infóvonal. Valószínűleg ők segíthetnek ebben.

És még a Levegő Munkacsoport jut eszembe.

2019. febr. 1. 02:27
 14/14 anonim válasza:
Történt azóta változás valakinél? Valami megoldás esetleg? Sajnos nálunk is ez a helyzet. Jó lenne tudni, ha valakinek van esetleg megoldása a problémára.
júl. 25. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!