Milyen márkájú mosógépetek van, hány éves és volt-e már javítva?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatás,a legmegbízhatóbb márkát keresem. Köszi!2011. aug. 27. 22:00
11/18 anonim válasza:
Wirpool 7éves nem volt javítva.
12/18 anonim válasza:
Beko (Bosch licenc), több mint 10 éves, nem volt javítva, anyukámnak Indesit, 2-3 éves, az elektronikáját cserélni kellett már.
13/18 anonim válasza:
Lg, egy éves, nincs semmi baja, van hogy napi 4-6 alkalommal mosok, elég sűrűn!
14/18 anonim válasza:
énnekem vannak kiadó házaim van hotpoint aristonom ablakos 5 éves semmi baja nincsen tulajdon képpen mi is használjuk meg a vendégek is mert van 3 db kétszintes ház és külön lenti fenti rész van és az eggyikbe ariston van lent amibe most perpill vagyunk abba whirlpool van 7 éves semmi baja a vendégek után mosunk semmi bajuk sincsen és sokat mennek nagyon szeretem mind a 2 ő t ja és a whirlpool az felültöltős :DDDD
15/18 anonim válasza:
egy vedér rajta egy villanymotorral. 82 éves eccer kellet fótozni
16/18 anonim válasza:
Indesit, 4 éves és semmi baja, nem volt még javítva. Apuméknak is ilyen van, az már 10 éves és még annak sem volt baja.
17/18 anonim válasza:
whirlpool felültöltős 4 éves nem volt meg javitva heti 8-9 adagot mosok
18/18 anonim válasza:
Elektra Bregenz(nem biztos,hogy jól írtam) német mosó és szárítógép,felül töltős.
A szárítógép részét csak egyszer használtam,nincs rá szükség.Kb 3 éves a gép,nem volt még javítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!