Konyhában milyen jó zsíreltávolító szert tudtok ajánlani?
lehet kapni ezeket a konyhai törlöket
én a dm-ben vettem még régebben alkoholos szaga van és mindent lehoz. de már nem tudom a nevét (nem élek már otthon itt meg tuti másmilyen van)
szia
A hideg zsiróldó a legjobb még az edények is csillognak töle de az igaz hogy nagyon büdös de hatásos
Szia! WELL DUNE Hideg zsíroldó szórófejes 750ml és 1l kancsós változatban is kapható. Nincs nála jobb! Én egy takarítócéget vezetek mi is ezt használjuk. Az iparit meg úgysem tudod beszerezni...Ja! Gumikesztyű nélkül meg ne próbáld úgy "mar" minta sósav!!!! Mégaz amway-nek van a tűzhelytisztítója ami szintugy ezt a hatást éri el, és szintén csak gumikesztyűvel használható!!!
Jó munkát!
Zsiros edényekhez,tuti a coca cola,beleöntöd,felmelegited,és már jön is le a zsir!
Tuti tipp!
Én is a St Moritz Well Done hideg zsíroldót használom.
Az előzőhöz annyit tennék hozzá, hogy belélegezni sem nagyon ajánlott, mert piszkosul marja a légcsövet. Az edényeket én a teraszon szoktam befújni vele, aztán pár perc múlva beviszem és alaposan lemosom mosogatószerrel és vízzel leöblítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!