Ki mennyire válogatja szét a színes ruhákat mosáskor?
Pl. világos zöldet beraksz-e a rózsaszin-ciklámenhez, a farmerekhez beraksz-e olyan sötét polot, amiben világoskék csík van?
Vagy külön mosol minden szint?
Én bevallom, ferhéret, farmert (sötét),rózsaszin "töltetet" szoktam csak.
én fehéret csak fehérrel, van színes, azon belül is szoktam világosabbat és sötétebbet,
anyag szerint is figyelek, farmerhez sem rakok be semmit, hanem akkor egyszerre mosok pl 4 farmert.
Nálam van külön fehér mosás, babaruha mosás, itt minden egybe (semmi sem fog), kivéve a sötét farmer, majd még egy gyerek ruha, a pirosakat külön szedem és a farmerokat is. Így van egy farmer adag, egy piros adag, ide jön a piros ágynemű, bordó lepedő, rózsaszín nacik, piros pólók, van egy sárga mosás, türcsik, sárga póló, és van egy sötét mosás is, ide minden sötétebb ruha jön és vannak a konyha ruhák, 95 fokon mosom.
Sajna egyszer színfogó kendő mellett megszívtam, lett egy halom rózsaszín gatya, meg póló, belekevertem a piros pólómat, észre sem vettem, így aztán inkább mosok fél adagot rövid programon
A fehérekhez mennek a nem színező pasztellek, vagyis világos színek. Ezenkívül külön mennek a sötétek, s azt tapasztaltam, hogy a pirosak, lilák nagyon fognak. Őket összevárom, (legyen mondjuk egy fél adag kímélőn- az nem sok) vagy ha sürgős, külön mosom kézzel a mosdókagylóban.
A színfogó kendő szerintem nem tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!