Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért keményedik meg az alja...

Miért keményedik meg az alja a pogácsának, kenyérlángosnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok


Kérdésem a következő lenne: Hiába vajazom ki a tepsit és sütöm közepes lángon, ahogy előírták, mégis megkeményedik a pogácsa alja, vagy a kenyérlángosé.Túl sok vajjal kenem ki?Vagy mi lehet a probléma???Néha amúgy eltalálom, de akor sem tudom a többit miért nem?


2011. aug. 4. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet,hogy alulról túl nagy hőt kap? Milyen sütőd van? Nekem elektromos, alsó-felső sütésen szoktam sütni és nem túl magas hőfokon, kb. 180 fokon és nekem nem lesz kemény!
2011. aug. 4. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Alufóliát, vagy tetőcserepet /bár ezt nehezebb beszerezni/ a sütő aljába, rossz a hőelosztódás.
2011. aug. 4. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazatok van, a sütővel van a gond...A szomszéd mondta, hogy neki is hasonló és az aljába egy tepsit tesz amibe alufólia van. Köszi a válaszokat:)
2011. aug. 4. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Elő kell melegíteni a sütőt, és szerintem nagyobb lángon süss kevesebb ideig.
2011. aug. 4. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!