Csekket a postán gyerek is feladhatja?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 23:26
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm , a segitséget barátaim :))
2011. aug. 1. 23:43
12/18 anonim válasza:
jézusom, hát pedig minden családban vannak csekkek... mit nem tud?
13/18 A kérdező kommentje:
Hogy a gyerek feladhatja e:D
2011. aug. 1. 23:44
14/18 anonim válasza:
jah. hát én falusi vagyok, de itt fel lehet adni.. de sztem máshol is. nem cigi, nem is alkohol.. csak egy csekk. ez olyan, mintha nem lehetne vásárolni semmit a boltban, mert kiskorú vagy.
15/18 A kérdező kommentje:
Ja jó akkor fellehet... köszönöm!
2011. aug. 1. 23:48
17/18 anonim válasza:
Figyi én 14 vok és apám miindig engem küld el a postár a Di*i Számlát fizetni.
18/18 anonim válasza:
A feladáshoz nincs korhatár, soha nem is volt. Régen akár kisiskolás gyerekre is rábízták, hogy tanuljon önállóságot. Azóta csak a közbiztonság változott, a szülők(felnőttek)csak attól félnek -sajnos joggal- hogy el ne vegye valaki a gyerektől a pénzt.
Én öt évesen már egyedül utaztam 150 km-re nyaralni a keresztanyámhoz. Manapság alsós gyereket az iskolába sem engedhet el az ember, nem azért mert butább mint az én időmben voltunk, hanem mert nem biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!