Szoktál vasalni? Lfhwfhbwbvjhbfvjhvdtr.
Egy mondat:
A nagymamánk boltkóros, a fél életét turkálóban tölti, ha meglát valamit bármelyik ismerőse számára egyszerűen meg kell vennie, úgy érzi. Már kb leszoktattuk róla, és már ritkábban vesz, és ki is kötöttük, hogy 300 fölött nem vehet másnak semmit, csak magának:D
jaa jóó :D"Lfhwfhbwbvjhbfvjhvdtr.?????? mi ez?" nem értettem,,
Am én nem vasalok csak az ünneplős inget a fiamnak. :D
Jó ég, nem szoktatok vasalni? Merre laktok Mo-n felül, írjatok megyét! ez megint valami keleti-dili?
Hát felénk nyugaton szoktak vasalni, anyám mindent kivasal, kivéve aminek ártana.
Én sem vennék úgy fel egy felsőt, hogy nincs vasalva. Nem minden anyag olyan könnyed, hogy a teregetésnél kisimul...
Hát az szomorú, hogy egy farmert egy viselés után leveszel, Ezzel nem dicsekednék...ahogy azzal sem, hogy nem szoktatok vasalni, nem csak az inget szokás..
Én pl. a nem otthonra használt pólókat kiszoktam, mert különben igénytelenül néz ki, vannak benne ráncok. Vannak olyan anyagú ruháim, amit amúgy is kell és nem ing. Ezen kívül az ágyneműt is ki szoktam vasalni és higiénés kezelés kép én még a törölgető ruhákat is. Bár tudom ezt nem sok mindenki teszi meg.
Mindenesetre inkább légy hálás és amit Anyukád Beléd nevelt, azt lehet azonnal levetkőzöd, ha mindent Neked kell majd mosnod és teregetned, mellette meg háztartást is vezetned és nem leszel milliomos. Ugyanis ez nem kevés pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!