Szoktál vasalni? Lfhwfhbwbvjhbfvjhvdtr.
Figyelt kérdés
Apu új barátnője szokott. De én nem értem. Öten vagyunk vele együtt, és még anyunk belénk nevelte, hogy egy farmert se vegyünk fel kétszer. Erre ő meg összegyűjtögeti 2 hét alatt a mosott ruhákat, és 4 óráig vasal, pedig eléggé kevés szabadideje van. Én nem értem, senki nem hord nálunk inget, teljesen fölöslegesnek tartom..2011. júl. 28. 20:10
1/41 anonim válasza:
Semmit sem vesztek fel kétszer? Hol dolgoztok, bányában? Megnézném a víz és villanyszámlátokat.
2/41 anonim válasza:
Én egyáltalán nem szoktam. Teljesen felesleges időtöltés.
3/41 anonim válasza:
Lfhwfhbwbvjhbfvjhvdtr.?????? mi ez?
4/41 anonim válasza:
Mi szinte egyáltalán nem vasalunk. A ruhatárunkból kiiktattuk a vasalós anyagú ruhákat (OK, kivétel pl. a fehér ing, fehér blúz). Ágyneműből olyan van, amit nem kell vasalni, és papírzsepit használunk, hogy azt se kelljen (bár Apum zsebkendőit egyszer csak szó nélkül kidobtuk, mert ő nem akart áttérni erre :D ). Olyat meg, hogy farmer, eszünkbe nem jutna vasalni!!!
5/41 anonim válasza:
én is így szoktam ...
mondjuk azért nem dobunk mindent a szennyesbe egy alkalom után
inkább örühetnél, hogy a ti cuccaitokat is vasalja
6/41 anonim válasza:
igen szoktam, a kis gyerek ruháit mindig, de a mienket csak azt ami gyűrött.
7/41 anonim válasza:
Nem értem, ha semmit nem vesztek fel kétszer több vasalni való van. Vagy Paris Hilton vagy?
8/41 A kérdező kommentje:
"Lfhwfhbwbvjhbfvjhvdtr.?????? mi ez?"
"kérdésed rövid, a magyarázatod pedig túl hosszú" Egyedi akartam lenni, hiszen mindenki ezt kiírja zárójelben...:D
2011. júl. 28. 20:16
9/41 anonim válasza:
Igen szoktam vasalni.
A további leírásod viszont én nem igazán értem, hogy most mi is a baj?
10/41 anonim válasza:
Igen, és nagyon szeretek is vasalni. Ez a kedvenc házimunkám. Viccen kívül. Azért mondom, hogy viccen kívül, mert eddig mindneki kiakadt, aki hallotta. Én viszont ezt szeretem a legjobban csinálni, mert imádom a frissen mosott és lehetőleg napon száradt tiszta, vasalt ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!