Centrifugás felmosó vödört milyent vegyek? Speedy Mop, Spinc&Go kizárva.
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 11:20
11/21 anonim válasza:
Szerintem is vedd a viledát, sok sikert! :)
12/21 A kérdező kommentje:
Hát nem találtam, pont ezt a fajtát. Volt egy vileda felmosó, de az 20.000 Ft., de nem ez a fajta. Holnap még meg nézem az Auchan-ba, valamikor ott is volt, hátha ....
2011. júl. 28. 16:53
13/21 anonim válasza:
Sajnálom, én azt mondanám, ne kapkodd el, inkább legyen meg pár nappal később, de azt utána szeretni fogod. (Már ha lehet egy felmosót szeretni) :)
14/21 anonim válasza:
Auchan jó ötlet, bár nem akciós, de attól még lehet, hogy kapsz ott.
15/21 A kérdező kommentje:
Igen, láttam én is az Auchan oldalt, de elég messze van tőlünk, így megrendeltem neten, mert nekem mindig minden azonnal kell. :) Sajnos. A viledabolt.hu-n 13.000 ft. Szerintem is jó lesz, a viledában még nem csalódtam. Köszi mégegyszer a segítséged. :)
2011. júl. 28. 19:38
16/21 anonim válasza:
Na gratu, látom megoldottad. Majd írd meg, hogy elégedett vagy-e vele. Remélem úgy lesz. És nagyon szívesen. :)
17/21 A kérdező kommentje:
Ok, beszámolok. :)
2011. júl. 29. 20:46
18/21 A kérdező kommentje:
Ma hozták meg a csoda felmosót. :)) Tényleg szuper, sokkal szebben és tisztábbra mos fel, mint a hagyományos felmosó,a pedálja is stabilnak tűnik, nem bántam meg, hogy megvettem. Egyetlen észrevételem azért van, többszöri pedálozás után is tudok a kezemmel még kifacsarni belőle vizet, de szerintem nincs olyan felmosó, ami teljesen cseppmentesre tudja kicentrifugálni az, de összességében nagyon elégedett vagyok. Köszi és jó takarítást! :))
2011. aug. 3. 15:17
19/21 anonim válasza:
De aranyos vagy, komolyan vártam, hogy visszajelezz. Az, hogy marad benn víz, nem jelent semmit, attól még a parketta nem marad latyakos. Ha van ismerősöd, akinek van Spin@Go, na azt nézd meg, milyen vizes marad. Esetleg próbáld meg egy kicsit rányomni, mikor csavarod, bár szerintem felesleges. Remélem, szeretni fogod, tiszta jó kedvem lett! Jó munkát kívánok! :) :)
20/21 A kérdező kommentje:
Már most imádom! :) Ma már hàromszor mostam fel és nagyon nagyon jó. :) A régi felmosó után nagyon csúnyán száradt meg a konyhába a padlólap, olyan vízfoltos lett és utána mindig szárazzal is fel töröltem, de így élmény takarítani! Ja és örülök, hogy te is vissza tértél elolvasni a véleményemet. :) Jó reklámot csináltunk a cégnek. :D
2011. aug. 3. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!