Pisiszagú a szőnyeg, mivel tudnám kitisztítani?
Figyelt kérdés
jó pár hónapja itt volt a kutyusom,és sajnos többször os rápisilt a szőnyegre, ami nem egy szokványos szőnyeg, hanem hosszú szálú, perzsának nem mondanám, elég egyedi. Amikor megtörtént az incidens, mindig domestosos, öblítős vízzel átsikáltam majd másnap mégegyszer. Most eljutottunk oda, hogy elvittük tisztítóba, visszahozták, de büdösebb mint volt. Most raktam rá 8 csomag szódabikarbónát, nemsokára kiporszívózom. Van-e valaki,akinek van más tippje a bűz eltávolítására? Még annyit hozzá tennék, hogy 10. emeleten lakunk,nincs kert, nehéz a szőnyeg, ergo nem tudom kiteregetni a kertbe. Köszönöm a válaszokat előre is!2011. júl. 27. 18:27
12/13 A kérdező kommentje:
Még mindig elég büdös. Mai nap megismétlem a tegnap esti összes akciómat, lehet mai nap veszek egy vanish-t is. Ha úgy alakul...
2011. júl. 28. 07:52
13/13 anonim válasza:
fogj egy nagy dézsát és mosd ki kézzel és teregesd fel az udvaron és hagyd hogy a nap megszárítsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!