Mivel lehet kiszedni a gyümölcsfoltokat?
Figyelt kérdés
Ma vettem wanish szappant, de még soha nem használtam ilyet. Egyszerűen evéskor minden maszatos lesz, akármennyire óvatos vagyok is. Mi már két kanállal eszünk, egyikkel én adagolom a kicsikémnek, a másikkal Ő pampucol. Elég maszatosak a kisruhák, és nem boldogulok. :(:(((
Köszönöm előre is a válaszokat!
2011. júl. 27. 14:54
1/8 anonim válasza:
Nekem a folyékony Venish jött be. Ráöntöm a ruhára, állni hagyom, majd összedörzsölöm a ruhát és általában kijön a folt. A szappannal én nehezebben boldogultam, bár azért az is kiszedte nagyjából a foltokat.
2/8 anonim válasza:
Én is folyéony vanish párti vagyok. Eddig minden foltot kiszedett.
3/8 anonim válasza:
Folyékony wanish nekem is kiszed mindent, de csak frissen!! Pár órás, napos foltokat már nem igen...
4/8 anonim válasza:
Igen, számít a gyorsaság is! :)
(első voltam)
5/8 anonim válasza:
Szintén a folyékony Vanisht ajánlom. De még frissen, mert a beszáradt, több napos foltokat már nem szedi ki. :(
6/8 anonim válasza:
Nekem kiszedi a többnapos foltokat is...
Második voltam
7/8 anonim válasza:
3. vagyok. A gyümölcstől is függ, hogy kijön-e több naposan pld. A cseresznye nekem sehogy se jön ki, ha nem azonnal mosom ki wanish-sel. A paradicsom, és barack pld. kijönnek több naposan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!