Hogyan takaritjátok a fürdőszobát, főleg a csapokat?
10.34-es
Még lány koromban amikor albérletbe mentem, ott ősrégi berendezés volt, a tulaj régi falusi parasztházából kidobott konyhabútor...stb. A csapokra a vízkőoldóra írt aránynál ici picit sűrűbbre oldottam fel a vízkőoldót, és ebbe áztatott ronggyal teljesen befedtem a csapokat, egy éjszakát rajta hagytam. Másnap könnyebb volt így lesúrolni, és viszonylag jó eredményt értem el.
Fogkefétől kifáradsz mint a kutya.^^
anyum AJAX-ot használ(boltban így keresd: AJAX fürdőszobai tisztítószer.)
Lefújja vele a csempét, csapokat, kádat, mosdót, zuhanyzót, hagyja hatni 5-10 percig, aztán nekilát leszedni, vagyis elkezdi ilyen sima konyhai szivaccsal dörzsölgetni a felületet, egy kép az AJAXról: www.i.fotexnet.hu/fes/pictures/9/29/product/3/middle-product_picture_7263.jpg
kicsi, de több a semminél, és ne sajnálj rá áldozni, ha egy kicsit drágának találod, mert megéri.=)
Csillog villog tőle az egész fürdőszoba. a csapoktól kezdve a kádig. bár nem tudom mennyibe kerül mostanság.:P
JA és a multkor meg előtt ecetes vízzel lemosta a csempéket, mielőtt lefújta volna AJAX-al.
Ennyi a szép fürdőszoba titka. megéri.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!