Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosás ideje növeli a ruhanem...

A mosás ideje növeli a ruhaneműk konfortérzetét?

Figyelt kérdés

A mi gépünkön van 60 perces üzemmód, de pl speckó pamut mosásnál ez akár 3 órára is feltornászható, előmosással, extra öblítéssel.

Az érdekelne, hogy ebben az esetben tisztábbak, (fehér ruhák ragyogóbbak) puhábbak, stb lesznek-e a ruhaneműk, mint a sima 60 perces mosásnál.

(a takarékosság most nyilván nem szempont)

2011. júl. 20. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Nem. Attól,hogy tovább áznak a ruhák a vízben,még nem lesznek tisztábbak. Viszont ilyen melegben bebüdösödhetik a víz,és a ruhák is.
2011. júl. 20. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
hát mindenesetre most futtatok egy próbamosást, aztán majd kiderül.
2011. júl. 20. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam a sima program másfél óra, a pamut 2és fél. Azt vettem észre, hogy a pamut program sokkal jobban mos. Aztán rájöttem: a normál programhoz fele annyi ruhakilót ajánl, én pedig a normál adagot pakoltam be, és néha nem lett jól kimosva. Így mindig pamuton mosok. De ez gépfüggő is.
2011. júl. 20. 21:06
 4/6 anonim válasza:
Én a pamut cuccaimat 40 percig szoktam mosni 40°C-on a koliban, nincs vele problémám. :D
2011. aug. 3. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért minket kérdezel a ruhaneműid komfortérzetéről, erre csak "ők" tudnának válaszolni, ha tudnának beszélni.
2011. aug. 19. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
ne fárassz :D
2011. aug. 19. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!