Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Elkezdtétek már a húsvéti...

Elkezdtétek már a húsvéti ablakpucolást?

Figyelt kérdés
esőt is mondanak még, akkor a nyugato oldalt beveri... legfeéjebb azt hagyjuk a végére:-))
2009. ápr. 1. 07:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Én nem ünnep szerint takarítok, hanem amikor koszos az ablak akkor.
2009. ápr. 1. 08:00
 2/13 anonim válasza:
81%
Teljesen osztom a véleményét, az előttem szólónak, én sem ünnepekhez kötöm az ablakpucolást. De mivel hogy 3 műszakos munkarendben dolgozok, így csak a hétvégém szabad, olyankor mindig áttörlöm Clin +Alkohollal az üveget, és így sokáig tiszta marad.
2009. ápr. 1. 08:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én sem ünnep szerint takarítok, de megpróbálom azért mindig körülötte. Persze, mikor szabin voltam ilyen célból, hogy megcsinálom a tavaszi nagytakarítást, még hó is esett, úgyhogy az ablakpucolás elmaradt. Majd megpucolom ünnep után. Legfeljebb kevesebb tojást hoz a nyuszi, más bajom nem lesz belőle :-)
2009. ápr. 1. 08:54
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Mivel én utálok ablakot pucolni, így ezt a takarítónő csinálja, de havonta egyszer, nem pedig évszakonként.
2009. ápr. 1. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerettem volna Húsvétig megcsinálni a tavaszi nagytakarítást, de előre láthatólag, ha megfeszülök se fog beleférni addig az időmbe. Szerintem nálam a Húsvét utáni szombat marad. Egyébként ilyenkor én is szoktam mindig ablakot pucolni,mert ugyebár télen ezt hanyagolni szoktuk, az időjárás miatt.
2009. ápr. 1. 09:16
 6/13 anonim válasza:
100%
Én ma kezdem:(
2009. ápr. 1. 09:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én múlt hétem megcsináltam egyik délelőtt csilli-villire, erre este szakadt az eső, és iszonyúan fújt a szél így a házunk előtt lévő fáról az összeg szutykot ráverte az ablakomra, így ocsmányabb lett mint volt.De én neki ne állok megint az tuti!
2009. ápr. 2. 23:21
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én sem ünnephez kötöm az ablakpucolást,de lehetőség szerint az ünnepek előtti héten,napokban mindenképpen megpucolom.Szerencsére van redőnyöm,így megtudodm védeni az esőtöl,széltől,vihartól.
2009. ápr. 8. 05:31
 9/13 anonim válasza:
100%
Én ma fejeztem be. Még mindíg bűzlök az ablaktisztítótól...
2009. ápr. 8. 18:54
 10/13 anonim ***** válasza:
24%
Én inkább ki szoktam cseréltetni az ablakokat, mert utálok ablkot mosni, meg minden évben fejlesztenek jobbnál jobb thermo üvegeket, igy nagyon sokat lehet spórolni a füttésen.
2009. ápr. 8. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!