Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen módszereket ismertek a...

Milyen módszereket ismertek a bútorok portalanítására?

Figyelt kérdés
Én már sokat próbáltam (külön erre rongy, pronto, dm-es cserélhető portörlő fejek, stb), de idegbajt kapok ettől a sok portól. Amit letörlök, annak a nagy része vissza is száll a megszokott helyére.
2011. júl. 5. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
A fiam mindig porszívózza a bútorait is, a kiskefés fejjel, és szebb, mint az enyém, én simán letörölgetek.
2011. júl. 5. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert fél napot takarítok, és a polc mindig olyan, mintha le sem töröltem volna. Én bármivel próbálkoztam, eddig semmi sem volt hatásos. Hiába használtam én is speckó portörlő folyadékot stb. igazából semmi sem ért sokat.
2011. júl. 5. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálam a legjobban az vált be, hogy kidobáltam azokat a bútorokat, amik felesleges porfogók. Ami van szekrény, az beépített és teljesen sima az eleje. Polcok nippekkel egyszerűen nincsenek. Ha lesz rá keret, akkor a könyvespolcokat is ki fogom cserélni üvegajtós szekrényekre.

Jelen pillanatban a portörlés a lakásban maximum 5 perc, annak is a nagyját a zongorabillentyűk portalanítása teszi ki.

2011. júl. 5. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére nincsenek polcaim, az asztalokat, szekrény tetejét én is porszívózom, és utána porszívózok fel a padlón is.
2011. júl. 5. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vízbe szoktam tenni általános tisztítószert, és azzal törlöm le a polcokat, szekrényajtókat-ezt úgy kéthetente. Nekem az ilyen prontó félék nem váltak be, én zsírosnak érzem tőle a bútor felületét.
2011. júl. 5. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pár hónapja találtam rá egy csodaszerre: Popsitörlő

Nagyszerű. Maradéktalanul leszedi a port, szép fényes és illatos lesz tőle a szekrény. Ja és kb. 10-15 perc alatt áttörlök vele MINDEN szekrényt. Régebben dupla ennyi időbe telt mire száraz majd vizes majd száraz ronggyal letöröltem minden bútort. Szóval Popsitörlőre fel!

2011. júl. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!