Milyen módszereket ismertek a bútorok portalanítására?
Figyelt kérdés
Én már sokat próbáltam (külön erre rongy, pronto, dm-es cserélhető portörlő fejek, stb), de idegbajt kapok ettől a sok portól. Amit letörlök, annak a nagy része vissza is száll a megszokott helyére.2011. júl. 5. 14:36
1/6 anonim válasza:
A fiam mindig porszívózza a bútorait is, a kiskefés fejjel, és szebb, mint az enyém, én simán letörölgetek.
2/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert fél napot takarítok, és a polc mindig olyan, mintha le sem töröltem volna. Én bármivel próbálkoztam, eddig semmi sem volt hatásos. Hiába használtam én is speckó portörlő folyadékot stb. igazából semmi sem ért sokat.
3/6 anonim válasza:
Nálam a legjobban az vált be, hogy kidobáltam azokat a bútorokat, amik felesleges porfogók. Ami van szekrény, az beépített és teljesen sima az eleje. Polcok nippekkel egyszerűen nincsenek. Ha lesz rá keret, akkor a könyvespolcokat is ki fogom cserélni üvegajtós szekrényekre.
Jelen pillanatban a portörlés a lakásban maximum 5 perc, annak is a nagyját a zongorabillentyűk portalanítása teszi ki.
4/6 anonim válasza:
Nekem szerencsére nincsenek polcaim, az asztalokat, szekrény tetejét én is porszívózom, és utána porszívózok fel a padlón is.
5/6 anonim válasza:
Én vízbe szoktam tenni általános tisztítószert, és azzal törlöm le a polcokat, szekrényajtókat-ezt úgy kéthetente. Nekem az ilyen prontó félék nem váltak be, én zsírosnak érzem tőle a bútor felületét.
6/6 anonim válasza:
Én pár hónapja találtam rá egy csodaszerre: Popsitörlő
Nagyszerű. Maradéktalanul leszedi a port, szép fényes és illatos lesz tőle a szekrény. Ja és kb. 10-15 perc alatt áttörlök vele MINDEN szekrényt. Régebben dupla ennyi időbe telt mire száraz majd vizes majd száraz ronggyal letöröltem minden bútort. Szóval Popsitörlőre fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!